ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Συγκλόνισε άπαντες στο δικαστήριο η περιγραφή του μητροκτόνου - “Είπα τι να κάνω σήμερα και έσφαξα τη μάνα μου”

ΕΛΛΑΔΑ: Συγκλόνισε άπαντες στο δικαστήριο η περιγραφή του μητροκτόνου - “Είπα τι να κάνω σήμερα και έσφαξα τη μάνα μου”

Η λεπτομερή περιγραφή του μητροκτόνου ο οποίος αποκεφάλισε την ίδια του την μητέρα τον Δεκέμβριο του 2014, συγκλόνισε άπαντες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας την Πέμπτη 23/11.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής διαδικτυακής Espresso, περιγράφοντας τα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου του 2014, ο 40χρονος δράστης ανέφερε, “δεν ξέρω γιατί το έκανα. Σηκώθηκα και είπα τι να κάνω σήμερα. Πήγα και έσφαξα τη μάνα μου”. Τα όσα ανατριχιαστικά ανέφερε ο 40χρονος συνεχίστηκαν αφού είπε στο δικαστήριο “Της έκοψα το κεφάλι με το μαχαίρι που κόβουμε το κρέας. Εσείς, τώρα, πρέπει να με τιμωρήσετε; Αν πρέπει, κάντε το”. Ο μητροκτόνος, το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου του 2014, σκότωσε την 83χρονη μητέρα του στον ύπνο της χρησιμοποιώντας δύο μαχαίρια, αφού όπως ανέφερε στην πρώτη δίκη μετά από ερώτηση του εισαγγελέα απάντησε ότι άφησε το λευκό μαχαίρι και πήρε το καφέ γιατί με αυτό έκοβαν το κρέας. Η φρικτή δολοφονία έγινε γνωστή τρεις μέρες αργότερα, όταν ο τότε 37χρονος επισκέφθηκε συγγενικό του πρόσωπο που διατηρούσε γραφείο τελετών, αφού το πτώμα άρχισε να αποσυντίθεται. Τότε το συγγενικό του πρόσωπο ειδοποίησε την Αστυνομία και ακολούθησε η σύλληψη του το πρωί της πρωτοχρονιάς του 2015. Σημειώνεται ότι ο 40χρονος πάσχει από σχιζοειδή διαταραχή προσωπικότητας και το δικαστήριο αποφάσισε τον εγκλεισμό του στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των Φυλακών Κορυδαλλού. Σε περίπτωση που οι γιατροί γνωματεύσουν ότι έχει βελτιωθεί η ψυχική υγεία του, ο 40χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης 20 ετών για ανθρωποκτονία από πρόθεση από άτομο ελαττωμένου καταλογισμού και οπλοχρησία Με πληροφορίες από espressonews.gr Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος *Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top