ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπήκε σε εφαρμογή το… «σκουπίσατε-τελειώσατε» – Στην εξίσωση και οι μικροί του Δώνη!

Μπήκε σε εφαρμογή το… «σκουπίσατε-τελειώσατε» – Στην εξίσωση και οι μικροί του Δώνη!

Ο Παναγιώτης Τούμπας σε συνεργασία με τον Κυριάκο Αποστόλου γράφουν για την «εικόνα» του ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, αλλά και για τα νέα πρόσωπα που πήραν τις ευκαιρίες τους και δικαίωσαν τον Δώνη.

Για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο ΑΠΟΕΛ σκοράρει έξι τέρματα απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει δυσκολέψει τους «μεγάλους». Οι «πορτοκαλί» ολοκλήρωσαν με θετικό τρόπο, το μεγαλύτερο μέρος μίας δύσκολης περιόδου, όπου έπαιξαν πολλά και σημαντικά παιχνίδια.

Ξεκίνησαν την Παρασκευή (17/11) με την Ομόνοια όπου πήραν σπουδαίο «διπλό», συνέχισαν με την απογοητευτική εμφάνιση απέναντι στη «Βασίλισσα» για το Champions League, πήραν με στιλ το τρίποντο επί του Ολυμπιακού, και θα «κλείσουν» την Τετάρτη (29/11) με αντίπαλο τον Ερμή στο εξ αναβολής που ήταν προγραμματισμένο στην αρχή της χρονιάς.

Στο ματς της 13ης αγωνιστικής τα «πράγματα» εξελίχθηκαν άκρως θετικά από νωρίς. Παρόλο που έβρεχε στη Λευκωσία, το χορτάρι του ΓΣΠ ήταν σε καλή κατάσταση, μη ταλαιπωρώντας τους πρωταγωνιστές. Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Δώνης πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, δίνοντας χρόνο σε παιδιά που δεν σημείωσαν πολλά λεπτά συμμετοχής, με τον Παρασκευά να κάνει ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα. Ο «μικρός» τα πήγε εξαιρετικά, κάνοντας «ζέσταμα» για τη δεύτερη πρόκληση απέναντι στους «φτεροπόδαρους». Επίσης, ο Γκρούμπατς που προέρχεται από τις ακαδημίες πήρε φανέλα ως αλλαγή, ενώ «ξεμπούκωσαν» οι Σάλαϊ και Ντε Καμάργκο, αφού πέτυχαν από δύο τέρματα κόντρα σε μία ευάλωτη άμυνα. Σίγουρα, αυτή η εξέλιξη θα δώσει ηθικό στα στελέχη του ΑΠΟΕΛ ενόψει συνέχειας.

Στα συν για τον «αρχάγγελο» μπαίνει και το «σκουπίσατε – τελειώσατε» που ολοκληρώθηκε στο 24΄ όταν το σκορ είχε ήδη ανέβει στο 3-0. Πλέον, όλοι έχουν στο μυαλό τους τη δοκιμασία με τον Ερμή Αραδίππου μεσοβδόμαδα, εκεί που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αρκετοί παίκτες, όπως για παράδειγμα οι Πέρεθ, Γκουδίνιο και Ζαχίντ που δεν πρόλαβαν να δηλωθούν τότε. Ο Ελλαδίτης κόουτς δοκίμασε πρόσωπα, και σίγουρα έχει καταλήξει στον «κορμό» που θα αγωνιστεί στην… πρώτη αγωνιστική!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top