ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κανένα περιθώριο νέας αποτυχίας και… «κίτρινος πυρετός» ενόψει ΑΕΚ

Κανένα περιθώριο νέας αποτυχίας και… «κίτρινος πυρετός» ενόψει ΑΕΚ

Αρκετούς βαθμούς έχασε η Ομόνοια στις προηγούμενες αγωνιστικές και δεν έχει πλέον περιθώρια για νέες απώλειες, ειδικά στα παιχνίδια με τις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες.

Η Δόξα πάντως είναι μία πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα και έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει τη ζημιά κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο και γι΄ αυτό το λόγο ο Πάμπος Χριστοδούλου «χτύπησε» πολλάκις το «καμπανάκι» στους παίκτες του, για να μην επαναληφθούν τα… ίδια λάθη που έκαναν σε προηγούμενα παιχνίδια, ειδικά στην άμυνα.

Μέχρι στιγμής, η Ομόνοια δείχνει να δυσκολεύεται να πάρει το ζητούμενο κόντρα στα θεωρητικά «εύκολα» παιχνίδια και άπαντες στο «Ηλίας Πούλλος» φιλοδοξούν ότι στο σημερινό παιχνίδι στο Μακάρειο, θα κάνουν μία νέα αρχή, μπαίνοντας στο Β΄ γύρο με άλλο «αέρα» και αισιοδοξία για αναπλήρωση του χαμένου εδάφους.

Ειδάλλως, αν προστεθεί στο φετινό «λογαριασμό» μία ακόμη απώλεια βαθμών, θα έχει αντίκτυπο τόσο στη ψυχολογία της ομάδας, όσο και του κόσμου, αλλά και στη βαθμολογία, αφού θα δει τη «ψαλίδα» από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη να ανοίγει κι άλλο.

Βέβαια, το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και τα πάντα μπορεί να ανατραπούν, αλλά αυτό το λέμε σε κάθε αγωνιστική και στην Ομόνοια έχουν βαρεθεί να ακούνε το ίδιο τροπάριο.

Αυτή τη φορά θέλουν να πάρουν το τρίποντο πάση θυσία έστω και με… «μισό» μηδέν, δείχνοντας παράλληλα σημάδια ανάκαμψης και βελτίωσης σε όλους τους τομείς, κυρίως στα μετόπισθεν, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου αναμένεται να «ανακατέψει» ξανά την «τράπουλα», προχωρώντας σε κάποιες (όχι πολλές) αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ ίσως προφυλάξει μερικούς από τους παίκτες που βρίσκονται στο όριο των δύο κίτρινων καρτών ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι της επόμενης (14ης) αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας.

Οι παίκτες που κινδυνεύουν είναι οι Άλεξ Σοάρες, Καντέ, Λόπες, Δημητρίου, Κατελάρης και Χριστοφή, οι οποίοι έχουν συμπεριληφθεί στην 23μελή αποστολή.

Θυμίζουμε τους «εκλεκτούς» του Κύπριου τεχνικού για το ματς με τη Δόξα:
Φελτχούιζεν, Χριστοδούλου, Μαργκάσα, Καντέ, Δημητρίου, Παναγιώτου, Τζαΐλσον, Γουίλιαμ Σοάρες, Φαμπρίσιο, Κατελάρης, Φραγκέσκου, Άλεξ Σοάρες, Μαδούρο, Μπρέεβελντ, Κανού, Τζαρσίνιο, Χριστοφή, Λεάντρο Γκονζάλες, Αζίζ, Μπεντέκε, Κατσαντώνης, Λόπες, Ντάρμπισαϊρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Νέα υπόθεση ψευτογιατρών: Ξεγέλασαν 83χρονη και της απέσπασαν 650 ευρώ - Συνελήφθη 61χρονος

Τον «έκαψε» μαρτυρία - 16χρονος συνελήφθη για έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στη Λευκωσία

Σε κρίσιμη κατάσταση 52χρονος μετά από τροχαίο στην επαρχία Αμμοχώστου - Προσέκρουσε σε δέντρο και ακινητοποιήθηκε



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top