ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

«Επιτελεία προσέγγισαν την Χρυσή Αυγή της Κύπρου» - Έξαλλος ο Λιλλήκας – Απάντησε το ΕΛΑΜ

«Επιτελεία προσέγγισαν την Χρυσή Αυγή της Κύπρου» - Έξαλλος ο Λιλλήκας – Απάντησε το ΕΛΑΜ

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ, ανάφερε ότι τουλάχιστον δύο επιτελεία υποψηφίων προσέγγισαν το ΕΛΑΜ, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Λιλλήκα, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ένας από αυτούς.

 

Ο κ. Χρίστου, ανάφερε ότι η προσέγγιση που έγινε στο ΕΛΑΜ, είχαν σκοπό να μην κατέλθει στις εκλογές, παραμένοντας εντελώς αμέτοχο ή να προτάξει απαιτήσεις που δεν έγιναν αποδεκτές από αυτό.

Ενώ, ο κ. Χρίστου δήλωσε ότι το ΕΛΑΜ είναι η Χρυσή Αυγή της Κύρπου, εννοώντας ότι και τα δύο κόμματα είναι εθνικιστικά.

Η δηλώσεις του κ. Χρίστου Χρίστου, έφεραν την αντίδραση του Γιώργου Λιλλήκα, που ζήτησε όπως το ΕΛΑΜ αποκαλύψει τους υποψήφιους που ζήτησαν την στήριξη της Χρυσής Αυγής Κύπρου, ενώ διερωτήθηκε με ποια ανταλλάγματα προσέγγισαν παρασκηνιακά το ΕΛΑΜ, εκλογικά επιτελεία.

Από την άλλη, το ΕΛΑΜ σχολιάζοντας την αντίδραση του Γ. Λιλλήκα, η οποία ήρθε μετά τη δημοσκόπηση του ΡΙΚ που τον έφερε πίσω από το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, ανέφερε ότι κατανοεί τον πανικό του επιτελείου Λιλλήκα.

Επίσης το ΕΛΑΜ, εκτόξευσε πυρά κατά τον Γιώργο Λιλλήκα, αναφέροντας συνοπτικά ότι, αντιγράφει τις αυτούσιες θέσεις τους χωρίς όμως αποτέλεσμα, ότι πέρασε από όλα τα κόμματα αλλάζοντας θέσεις και απόψεις σαν τα πουκάμισα, ενώ αθέτησε και τις δεσμεύσεις του και δημιούργησε νέο κόμμα. Αναφέρει ακόμα ότι υπήρξε κήρυκας της ομοσπονδίας ενώ προεκλογικά το «παίζει μέχρι και δήθεν αντιομοσπονδιακός.

Μεταξύ άλλων, το ΕΛΑΜ δήλωσε πως το ότι βρίσκεται απέναντι από το ΕΛΑΜ ο Γιώργος Λιλλήκας, του περιποιεί τιμή η διαφωνία τους με ακόμα έναν συστημικό υποψήφιο.

Την αντιπαράθεση των δύο επιτελείων και τόσο όσα δήλωσε ο κ. Χρίστου, όσο και στις ανακοινώσεις των δύο κομμάτων, αναφέρονται συνοπτικά σε σχετικό ρεπορτάζ την εφημερίδας «Πολίτης», την Δευτέρα 27/11.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top