ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε τι κάνουν σήμερα οι έξι επιζώντες της τραγωδίας της Σαπεκοένσε

Δείτε τι κάνουν σήμερα οι έξι επιζώντες της τραγωδίας της Σαπεκοένσε

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την τραγωδία της Σαπεκοένσε με τους 6 επιζώντες να συνεχίζουν τη ζωή τους. Διαβάστε τι κάνουν σήμερα οι 3 ποδοσφαιριστές, ένας δημοσιογράφος, μια αεροσυνοδός και ένας μηχανικός αεροπλάνου…

Στις 28 Νοεμβρίου 2016 ένα αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία «ταρακούνησε» όλο τον κόσμο με το αεροπλάνο που μετέφερε την βραζιλιάνικη ομάδα, Σαπεκοένσε για τον πρώτο τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα απέναντι στην Ατλέτικο Νασιονάλ.

Στα βουνά κοντά στο Μεντεγίν το αεροσκάφος έπεσε και 71 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, αλλά και 6 ξεγέλασαν τον θάνατο…

Οι 3 που σώθηκαν από την αεροπορική τραγωδία ήταν ποδοσφαιριστές της Σαπεκοένσε και ένα χρόνο μετά προσπαθούν να συνεχίσουν κανονικά τη ζωή τους.

Ο Άλαν Ρουσέλ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και πριν από μερικές ημέρες είχε αγωνιστεί στο φιλικό με τη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», ενώ ο 28χρονος μεσοαμυντικός πέτυχε και το πρώτο του γκολ!

Ο Νέτο ήταν από τους τρεις τυχερούς και τελευταίος που διασώθηκε. Πέρασε αρκετό χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση με προβλήματα στον πνεύμονα, το γόνατο, το κεφάλι και τον καρπό. Σήμερα προπονείται για να επιστρέψει και πάλι στο χορτάρι.

Ο Τζάλσον Φόλμαν, ο τερματοφύλακας της Σαπεκοένσε έχασε το πόδι του πριν από ένα χρόνο αλλά δεν το έβαλε κάτω.

Του τοποθετήθηκε πρόσθετο μέλος, ακολούθησε ένα μεγάλο διάστημα θεραπείας και ασκήσεων, αλλά και απίστευτης θέλησης και πρόσφατα επέστρεψε στις προπονήσεις, στο γήπεδο της βραζιλιάνικης ομάδας, «Arena Condá»!

Υπήρξε και ένας τέταρτος ποδοσφαιριστής που κατάφερε να βγει από τα συντρίμμια, ο Ντανίλο, αλλά δεν άντεξε και ξεψύχησε στο νοσοκομείο.

Ο Ραφαέλ Ενζέλ ήταν ο μοναδικός δημοσιογράφος, από τους 21 που σώθηκαν, και συνεχίζει να εργάζεται στο Radio West Capital και πλέον γράφει βιβλίο για την εμπειρία του.

Η αεροσυνοδός Χιμένα Σουάρες ήταν η τελευταία επιζών που βγήκε από το νοσοκομείο στη Κολομβία με την 28χρονη Βολιβιανή να αφήνει τη δουλειά και να εργάζεται πλέον ως μοντέλο.

Ο Έρβιν Τουμίρι ήταν μηχανικός αεροπλάνου και σχεδόν αβλαβής από το δυστύχημα. Σήμερα συνεχίζει στην αεροναυπηγική και σπουδάζει για να γίνει πιλότος στη Βολιβία.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top