ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο ΓΣΖ για το «διπλό» και την τέταρτη σερί νίκη! (γράφημα ενδεκάδας)

Στο ΓΣΖ για το «διπλό» και την τέταρτη σερί νίκη! (γράφημα ενδεκάδας)

Ο ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει στην Λάρνακα για να αντιμετωπίσει τον Ερμή Αραδίππου στο εξ αναβολής παιχνίδι της  1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

To όνομα του αντιπάλου και η βαθμολογική του θέση τον κάνουν να φαίνεται εύκολος, αλλά ένα ματς με τους «φτεροπόδαρους» πάντα κρύβει παγίδες, τις οποίες οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να αποφύγουν για να περάσουν αλώβητοι από το ΓΣΖ, φέρνοντας στις αποσκευές τους το «διπλό».

Όπως και για τον Ερμή έτσι και για τον ΑΠΟΕΛ το ματς θα είναι αρκετά ιδιαίτερο καθώς στον αγωνιστικό χώρο θα μπορούν να παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές που ήταν δηλωμένοι στο ρόστερ όταν είχε οριστεί αρχικά το ματς, έτσι με τα δεδομένα αυτά η ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι αναγκασμένη να κατέβει στο γήπεδο έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Μετά το 6-1 επί του Ολυμπιακού αλλά και τις τρεις συνεχόμενες νίκες με  (Πάφο, Ομόνοια και Ολυμπιακό), η ψυχολογία στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο είναι στο ζενίθ κάτι το οποίο θα προσπαθήσουν οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη στον απογευματινό αγώνα.

Το ζητούμενο στο ματς με τους «φτεροπόδαρους» για τον ΑΠΟΕΛ, είναι να παρουσιάσει την καλή εικόνα που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό, και να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί κόντρα στον Ερμή, κάτι που θα του δώσει την τέταρτη του σερί νίκη και τους τρεις υπέρ πολύτιμους βαθμούς.

Αγωνιστικά ο Ελλαδίτης τεχνικός θα έχει απουσίες για τον λόγο που προαναφέραμε πιο πάνω. Ο Πέρεθ, Γκουντίνιο, Ζαχίντ, Σαλάι, Βούρος αλλά και Σόουζα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για να «χτυπήσει» το παιχνίδι.

Mια πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Γιώργος Δώνης σε σχηματισμό φυσικά 3-5-2 (κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες έτσι παίζει), είναι με τον Παρασκευά κάτω από τα δοκάρια (δεν έχει άλλη επιλογή).

Μπροστά από τον νεαρό Κύπριο κήπερ θα πάρουν θέση στην αμυντική γραμμή οι Ρουέδα, Καρλάο και Μερκής παραταγμένοι σε τριάδα.

Στον χώρο του κέντρου σαν κόφτης πιθανόν να παίξει ο Τόμι Οάρ και στα δεξία του κέντρου ο Μηνάς Αντώνιου. Επίσης στην μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση ο Μοράις, Βινίσιους και ο Εμπεσίλιο.

Στην επιθετική γραμμή υπάρχουν κάποια ερωτηματικά ανάμεσα στον Ντε Καμάργκο και Πότε με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί και ένα εκ των δύο θα τον πλαισιώνει ο Αντρέας Μακρής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top