ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μαυροπράσινη» τριάρα και εισιτήριο στον επόμενο γύρο!

«Μαυροπράσινη» τριάρα και εισιτήριο στον επόμενο γύρο!

Ο Ολυμπιακος Λευκωσίας κέρδισε στον μονό αγώνα της πρώτης φάσης του κυπέλλου Κύπρου με 3-0 την Αναγέννηση Δερύνειας και έτσι πέρασε στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά στο 25ο λεπτό ο Αυλωνίτης, με τον Κάστρο στο 50΄ να κάνει το 2-0 και ο Καπαρτής να γράφει τον επίλογο της αναμέτρησης στο 86ο λεπτό.

Οι «μαυροπράσινοι» του Χρύση Μιχαήλ πήραν το εισιτήριο πρόκρισης και συνάμα οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Κύπριος κόουτς έστειλαν και μηνύματα ενόψει της συνέχειας και για τη δύσκολη αποστολή που έχει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Από την άλλη, η Αναγέννηση Δερύνειας είχε κάποιες καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, αλλά κακά τα ψέματα το βλέμμα της είναι περισσότερο στο πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρύσης Μιχαήλ): Κωνσταντίνου, Πολυκάρπου (43΄ Μιγεκλίτο), Κάστρο (84΄ Μενελάου), Παχίπης, Σεραφείμ, Αυλωνίτης, Καπαρτής, Παντελή (46΄ Πεχλιβάνης), Σαμάρας, Δράκος, Σωτηρίου

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Γιώργος Κοσμά): Κασιάκκης (88΄ Πρη), Χαπέσιης, Θεράπωντος, Κουλούρης, Σωτηρίου, Σιαθάς (78΄ Νικολάου), Αναστασίου (46΄ Ιωάννου), Κωνσταντίνου, Παφίτης, Χριστοδούλου, Δύναμου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top