ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζόρικη πρόκριση με ανατροπή για την «Κυρία»!

Ζόρικη πρόκριση με ανατροπή για την «Κυρία»!

Η Ανόρθωση έβαλε δύσκολα στον… εαυτό της κόντρα στον Π.Ο. Ξυλοτύμπου. Με τις αλλαγές του Ρόνι Λέβι να δίνουν μια διαφορετική επιθετικότητα στην «Κυρία», επικράτησε με 2-1 στο «Δασάκι» και περνάει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολύ κακό πρώτο μέρος, όμως στη συνέχεια ανέβασαν στροφές, πίεσαν τον αντίπαλο και μέσα σε ένα δίλεπτο (73′-75′) έφερε… τούμπα το παιχνίδι. Κλειδί της αναμέτρησης, η χαμένη ευκαιρία των γηπεδούχων όπου απέκρουσε δύσκολα ο Αρούς στο 71′.

Το παιχνίδι…

Με την Ανόρθωση να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων άρχισε το πρώτο μέρος. Καμιά τελική μέχρι το 24′, όπου ο Ντουγκλάο έπιασε την κεφαλιά και πέρασε λίγο έξω. Στο 33′ ήταν η επόμενη φάση της αναμέτρησης, με τον Αράζ να δοκιμάζει το πόδι του όμως ο Πιέρα απέκρουσε δύσκολα.

Πέντε λεπτά αργότερα, το παιχνίδι πήρε «φωτιά»!

Σε γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Ταύρου ως τελικός αποδέκτης εκτέλεσε τον Αρούς με υπέροχο πλασέ και άνοιξε το σκορ στο «Δασάκι». Αμέσως μετά ο Πηλέας δοκίμασε το πόδι του βρίσκοντας την οριζόντια δοκό τον γηπεδούχων. Έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Ο Ρόνι Λέβι έριξε στο παιχνίδι τον Ράγιος με την αρχή του δευτέρου μέρους, προσπαθώντας να κάνει πιο δημιουργική την ομάδα του, όπως και τον Σισέ δέκα λεπτά αργότερα. Ο τελευταίος ήταν αυτός που απείλησε με σουτ στο 61′, με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η Ανόρθωση έκλεισε τον αντίπαλο μέσα στη περιοχή και… «πυροβολούσε». Κύριες φάσεις στο 63′ και 70′ με Γκάντσιεφ και Σισέ αντίστοιχα.

Το τρίλεπτο που άλλαξε την αναμέτρηση…

Στο 72′, η Ξυλοτύμπου βρήκε σπουδαία ευκαιρία σε αντεπίθεση, όμως ο Αρούς ήταν σε ετοιμότητα. Στην αντεπίθεση η «Κυρία» κέρδισε κόρνερ από το οποίο προήλθε η ισοφάριση με κεφαλιά του Βίκτορ. Δύο λεπτά αργότερα, ένα γύρισμα του Άλβες βρήκε τον Σισέ αμαρκάριστο στο πίσω δοκάρι, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. Το τελευταίο 15λεπτο της αναμέτρησης ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα χωρίς να σημειωθεί κάτι αξιόλογο.

Έτσι, η «Κυρία» πήρε τη νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Κόκα Κόλα.

Π.Ο. Ξυλοτύμπου 2006 (Στέλιος Αντωνίου): Πιέρα, Κουμάσης, Μιχαήλ, Π. Ταύρου, Μπασόφ (72΄ Γ. Ταύρου), Χάτζιαρος (51΄ Παπαγγελοδήμου), Βασιλείου, Κωνσταντίνου, Χούτρης, Βελκόφ, Αριστοδήμου (60΄ Ζεβλάρης)

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Αρους, Ντουγκλάο, Αρτυματάς, Σιβού, Πηλέας, Γκάντσεφ, Βίκτορ, Οικονομίδης (46΄ Ράγιος), Παλάνγκα (57΄ Σισέ), Αράζ, Άλβες (82΄ Καμαρά)

Κίτρινες: Κωνσταντίνου, Βελκόφ, Κουμάσης /Γκάντσεφ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top