ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα κακοποίησης από τη γυναίκα του ο 50χρονος Μανώλης: «Εβαζα μέικ απ για να μη φαίνονται οι μελανιές»

Θύμα κακοποίησης από τη γυναίκα του ο 50χρονος Μανώλης: «Εβαζα μέικ απ για να μη φαίνονται οι μελανιές»

 

 Θύμα κακοποίησης από την σύντροφό του έπεσε 50χρονος, λέγοντας μάλιστα πως ο ίδιος έβαζε και μεικ απ για να μην φανούν τα σημάδια που του είχε αφήσει η γυναίκα του.

Μιλώντας στο STAR, ο 50χρονος Μανώλης περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε όταν η γυναίκα του άρχισε να του φέρεται βίαια, να τον χτυπάει και να τον βρίζει.

«Όρμηξε και με γρατσούνισε πίσω στην πλάτη, με έπιασε από τα μαλλιά. Με αποτέλεσμα να με πετάξει επάνω σε μια βιτρίνα και να πέσουν τα βάζα. Έχει τύχει ναι να είναι παρών το παιδί μας και έκλαιγε. Φώναζε “Μη μαμά. Μη μαμά”» δήλωσε ο 50χρονος Μανώλης στο STAR.

«Ντρεπόμουν να βγω έξω, έβαζα μέχρι και μέικ απ για να μην φαίνομαι. Ε βέβαια, ντρεπόμουν τους φίλους μου. Τι να πω ότι με χτυπάει η γυναίκα μου;» πρόσθεσε.

Ο ίδιος ανέφερε πως το άσχημο κλίμα στο σπίτι άρχισε όταν ο ίδιος έκλεισε την επιχείρησή του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στο σπίτι του.

«Άρχισε να με υποτιμά, να με λέει ανίκανο. Ήταν γιορτές και ήθελε να ψωνίσει ρούχα, κι εγώ δεν είχα τη δυνατότητα και αντέδρασε πολύ άσχημα. Άρχισε να πετάει πράγματα, βάζα, τασάκια. Με χτύπαγε στο πρόσωπο, με γρατσούνισε, με αποτέλεσμα εγώ να ντρέπομαι να πάω στη δουλειά μου. Εγώ αμυνόμουνα, γιατί την αγαπούσα…», πρόσθεσε ο άνδρας.

Πηγή: STAR

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top