ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προκρίθηκε χωρίς να… εμφανιστεί! (video)

Προκρίθηκε χωρίς να… εμφανιστεί! (video)

Ο Πανιώνιος πήγε στο Αίγιο για τη νίκη που θα του έδινε την πρωτιά, ωστόσο το κίνητρο μάλλον δεν ήταν αρκετό! Οι «κυανέρυθροι» έπαιξαν ποδόσφαιρο μονάχα για ένα τέταρτο και γνώρισαν την ήττα 1-0 από τον αποκλεισμένο Παναιγιάλειο, για να προκριθούν έτσι ως δεύτεροι πίσω από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πανιώνιος πήγε στο Αίγιο για τη νίκη που θα του έδινε την πρωτιά, ωστόσο το κίνητρο μάλλον δεν ήταν αρκετό! Οι «κυανέρυθροι» έπαιξαν ποδόσφαιρο μονάχα για ένα τέταρτο και γνώρισαν την ήττα 1-0 από τον αποκλεισμένο Παναιγιάλειο, για να προκριθούν έτσι ως δεύτεροι πίσω από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά την ισοπαλία στο Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα την Τετάρτη, το ματς στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου ανάμεσα στον τοπικό Παναιγιάλειο και τον Πανιώνιο δεν έκρινε πρόκριση, έκρινε όμως την πρωτιά στον 7ο όμιλο. Οι ήδη αποκλεισμένοι μετά τις δύο ήττες γηπεδούχοι ήταν φυσικά αδιάφοροι βαθμολογικά, όμως οι «κυανέρυθροι» έψαχναν μόνο το «τρίποντο» που θα τους έδινε την πρώτη θέση και θα άφηνε δεύτερους τους Γιαννιώτες.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο κίνητρο μάλλον δεν ήταν αρκετό για τους «κυανέρυθρους» οι οποίοι σπατάλησαν το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με μια ράθυμη και χαλαρή εμφάνιση. Ο Παναιγιάλειος εκμεταλλεύθηκε το γεγονός, έβαλε το πρώτο του γκολ στον όμιλο, κράτησε το αποτέλεσμα ως το φινάλε αντέχοντας στην άμυνα όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο κι έτσι πήρε έτσι τη νίκη που κλείνει θετικά την παρουσία του στη διοργάνωση.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο με μόλις τρεις ουσιαστικές φάσεις, ο Παναιγιάλειος άνοιξε το σκορ νωρίς στην επανάληψη και συγκεκριμένα το 50ο λεπτό. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την… προειδοποίησή του προς την εστία των φιλοξενούμενων με ένα σουτ μόλις άουτ, ο Κόκκορης πέτυχε το 1-0 με ωραίο πλασέ προ του Μπαντή και έπειτα από υπέροχη μπαλιά του Σταματή αλα… Ροναλντίνιο!

Στο 58ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο όταν ο Κοντοχρήστος είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και από εκείνο το σημείο και μετά, ο Πανιώνιος βρήκε την ευκαιρία για να πιέσει. Ένα καλό τέταρτο όμως (65′-80′) δεν ήταν αρκετό ώστε η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου να πάρει κάτι από το ματς, με τους «κυανέρυθρους» να έχουν στο διάστημα αυτό έξι φάσεις στην αντίπαλη περιοχή. Τίποτα όμως δεν άλλαξε, ενώ στις καθυστερήσεις ο Παναιγιάλειος είχε και δοκάρι στην αντεπίθεση, με τον κορυφαίο του αγώνα, Κόκκορη.

Υπενθυμίζεται ότι από την Παρασκευή, στον πάγκο του Παναιγιάλειου θα βρίσκεται ο πρώην πλέον βοηθός του Γιώργου Παράσχου στον Πλατανιά, Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Το γκολ του αγώνα

 

Η τελική βαθμολογία του ομίλου

1. ΠΑΣ Γιάννινα 5β. / 5-2
2. Πανιώνιος 4β. / 3-3
3. Άρης 4β. / 3-3
4. Παναιγιάλειος 3β. / 1-4

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παναιγιάλειος (Αλέξης Σπυρόπουλος): Αθανασίου, Ρέλλας, Κοντοχρήστος, Στίκας, Βλάχος, Μπρους, Γαβριηλίδης (46′ Ντέμο), Κριστέτο (76′ Κανάλς), Γκούφας (62′ Γκούμας), Κόκκορης, Σταματής.
Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς (59′ Βλάχος), Σταυρόπουλος, Κάργας, Πινιώτης, Βουκελάτος (59′ Γεσίλ), Σαββίδης, Μασούρας, Γλυνός (46′ Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι.
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Παύλος Φραγκούλης (Πρέβεζας)
Τέταρτος: Σπυρίδων Κολυτάς (Κέρκυρας)

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top