ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο προπονητής της Τότεναμ… «ανοίγει το δρόμο» στον ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση!

Ο προπονητής της Τότεναμ… «ανοίγει το δρόμο» στον ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση!

Έχει συμβεί πάμπολλες φορές στο παρελθόν από όλες σχεδόν τις ομάδες που είναι βαθμολογικά αδιάφορες στη φάση των ομίλων τέτοια εποχή και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν επαναληφθεί η “ιστορία”!

Σε δηλώσεις που έκανε ο Αργεντινός προπονητής της Τότεναμ Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (02/12) με αντίπαλο τη Γουότφορντ, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, προαναγγέλλοντας αρκετές αλλαγές!

Συγκεκριμένα, είπε ανάμεσα σε άλλα: «Έχουμε εξασφαλίσει την κορυφή του ομίλου μας στο Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι ήρεμος. Γι΄ αυτό και στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, θα ξεκουράσουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές».

Πρόκεται ασφαλώς για μία ευνοϊκή εξέλιξη/συγκυρία για την κυπριακή ομάδα, η οποία θυμίζουμε πως μπορεί ακόμα και με ισοπαλία να εξασφαλίσει την 3η θέση και να προκριθεί στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ, αρκεί να μην κερδίσει η Ντόρτμουντ τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Αυτό πάντως δεν σημαίνει πως θα έχει και… “ευκολο” έργο, ακόμα κι αν η Τότεναμ παίξει με “ρεζέρβες” (όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, κυρίως σε ματς του Γιουρόπα Λιγκ), όμως σίγουρα υπό αυτές τις συνθήκες, ο ΑΠΟΕΛ θα έχει περισσότερες πιθανότητες για να ολοκληρώσει έναν ακόμα ευρωπαϊκό “άθλο” σε έναν όμιλο-“φωτιά”, όπου όλοι μας τον είχαμε καταδικάσει αμέσως μετά την κλήρωση των ομίλων.

Ρεαλιστικά ομιλούντες, αλλιώς είναι τα δεδομένα κόντρα σε μία Τότεναμ αδιάφορη βαθμολογικά και με “ρεζέρβες” και αλλιώς θα ήταν έαν ήθελε τους βαθμούς για την πρωτιά ή για την πρόκριση και έπαιζε με τους βασικούς…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top