ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ-LAGOON: Δεν αποκλείεται η φωτιά να τέθηκε κακόβουλα – Εκτεταμένες ζημιές στο ισόγειο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ-LAGOON: Δεν αποκλείεται η φωτιά να τέθηκε κακόβουλα – Εκτεταμένες ζημιές στο ισόγειο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Αστυνομία, Πυροσβεστική και Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής 1/12 σε νυχτερινό κέντρο στην περιοχή Μακένζη στη Λάρνακα, να οφείλεται σε εμπρησμό.
 

 

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής «σήμερα το πρωί μέλη της Αστυνομίας, της Ηλεκτρομηχανολογικής και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διενήργησαν έρευνες στο νυχτερινό κέντρο όπου ξέσπασε φωτιά σήμερα τα ξημερώματα. Περισυνελλέξαμε δείγματα τα οποία θα σταλούν για εξειδικευμένες εξετάσεις ωστόσο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση η φωτιά να οφείλεται σε  εμπρησμό".

 
Πρόσθεσε ότι «από τα στοιχεία που εντοπίσαμε κατά τη διάρκεια των ερευνών, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τον εμπρησμό. Από τη φωτιά το κτίριο υπέστη εσωτερικά εκτεταμένες ζημιές στο ισόγειο και η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς στον πρώτο όροφο» που χρησιμοποιείται ως χώρος του κέντρου αναψυχής με διαφορετικό όμως ιδιοκτήτη.


 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 03.30 σήμερα τα ξημερώματα καταγγέλθηκε από περίπολο του ΟΠΕ Αεροδρομίου Λάρνακας, ότι υπήρχε φωτιά σε νυχτερινό κέντρο (Lagoon) στη περιοχή Μακένζη.
 
Για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας με 2 πυροσβεστικά οχήματα, χρησιμοποιήθηκε αριθμός αναπνευστικών συσκευών και αυλοί τυλιχτήρα από το νερό των αυτοκινήτων, ενώ η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο μία περίπου ώρα αργότερα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top