ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καμία «ρεβάνς», ποια τα δεδομένα κόντρα στην Ομόνοια και η ώρα του κόσμου!

Καμία «ρεβάνς», ποια τα δεδομένα κόντρα στην Ομόνοια και η ώρα του κόσμου!

Η ΑΕΚ βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας και έχει μπροστά της ένα εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια, σε ένα ματς που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 4/12 στο γήπεδο ΑΕΚ «Αρένα».

Όλοι θυμούνται το ματς του πρώτου γύρου όπου το τριφύλλι κέρδισε με 5-2 τους κιτρινοπράσινους στο άδειο ΓΣΠ όμως αυτό δεν θα παίξει κανένα απολύτος ρόλο. Άλλο ματς εκείνο άλλο αυτό που έρχεται. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που το κάθε ματς δίνει τρεις πόντους και κανείς στην ΑΕΚ δεν ψάχνει για «εκδίκηση» καθώς μοναδικός στόχος όλως στο οικοδόμημα των Λαρνακέων είναι απλά η νίκη…έστω και με «μισό-μηδέν».

Βέβαια απέναντί τους θα έχουν μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ομόνοια η οποία θα έρθει στην Λάρνακα με τον ίδιο στόχο που θα έχουν και οι γηπεδούχοι, δηλαδή την νίκη. Ένα ντέρμπι κρίνεται στις λεπτομέριες και αυτές είναι που θα πρέπει να προσέξουν και οι ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιάκεθ αν θέλουν να χαμογελάσουν αυτοί τελευταίοι. Να μειώσουν τα λάθη, να περιορίσουν τα ατού του αντιπάλου και να χτυπήσουν πάνω στις αδυναμίες του συγκροτήματος του Πάμπου Χριστοδούλου.

Στο κεφάλαιο των αγωνιστικών δεδομένων μόνο ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του Μουρίγιο και η παρουσία του θα διαφανεί από τις επόμενες προπονήσεις. Ο κόσμος οφείλει να δώσει μαζικά το παρών του, είναι ναι μεν εργάσιμη μέρα όμως η ομάδα είναι πρώτη, είναι ένα εντός έδρας ντέρμπι και είναι η ώρα του να δείξει πως θα μπει και αυτός στην εξίσωση στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top