ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτος καυγάς του Πέτγουεϊ με… οπαδούς του Αρη την ώρα του αγώνα! (video)

Απίστευτος καυγάς του Πέτγουεϊ με… οπαδούς του Αρη την ώρα του αγώνα! (video)

Απίστευτο σκηνικό συνέβη στο παιχνίδι του Προμηθέα με τον Αρη (σ.σ. τελικό σκορ… 70-40 υπέρ του Προμηθέα!) με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ να έρχεται σε λεκτική αντιπαράθεση με οπαδούς των “κιτρίνων” που βρίσκονταν στο γήπεδο της Πάτρας με τον Αμερικανό παίκτη να αποχωρεί… σηκωτός για τα αποδυτήρια!

Δεν έχει προηγούμενο το σκηνικό που συνέβη στο “Δημήτρης Τόφαλος” της Πάτρας, την ώρα που ο αγώνας του Προμηθέα με τον Αρη βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγώνας βρίσκονταν προς το φινάλε του, όταν ο Μπρεντ Πετγουεϊ απάντησε στους οπαδούς του Αρη που βρίσκονταν στο γήπεδο με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας έντονος λεκτικός καυγάς.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο του αγώνα, ο Αμερικανός παίκτης των “κιτρίνων” δεν μπορούσε με τίποτα να συγκρατήσει τα νεύρα του, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Γιαννάκης να αναγκαστεί να τον οδηγήσει στα αποδυτήρια της ομάδας, έξι λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top