ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντιλαμβανόμενη των δυσκολιών να… κόψει την κατηφόρα (γράφημα ενδεκάδας)

Αντιλαμβανόμενη των δυσκολιών να… κόψει την κατηφόρα (γράφημα ενδεκάδας)

Αντιλαμβανόμενη τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που έχει ένα ντέρμπι της πόλης, κυρίως το ότι θα είναι εκτός έδρας, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει τίποτα να χάσει πέρα από το να υπερβάλει εαυτό για να μπορέσει να… αποδράσει από εκεί με βαθμολογικό κέρδος.

Η ώρα 18:00 απέναντι στην Ανόρθωση το ζητούμενο δεν είναι άλλο από το «ερυθρόλευκο» συγκρότημα από το να πάρει κάτι από το παιχνίδι στο «ΠΑΠ».

Η κακή πορεία της ομάδας με τη μη ικανοποιητική βαθμολογική συγκομιδή μέχρι στιγμής φέρει τεχνική ηγεσία και παίκτες να νιώθουν σε μεγάλο βαθμό την πίεση που υπάρχει και το ότι δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια για να συνεχιστεί ο κατήφορος.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν μπορεί να υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση στους Παρκ, Στυλιανού και Μανογιάν, ενώ αν και είναι στην αποστολή οι Βεσελόφσκι και Σανγκόι, εντούτοις, δεν είναι στον απόλυτο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας.

Πιθανό σχήμα για τη Νέα Σαλαμίνα είναι Κίρεφ κάτω από τα δοκάρια, Γκράσι και Κούσουλος στο κέντρο της άμυνας, Σεργίου και Κορεϊα στα αμυντικά άκρα, Ρέινολντς, Νταμαχού και Μπριντζίτο η τριάδα στον χώρο του κέντρου, με Πόλιανετς και Ρόκε στα «φτερά» και Μακρίεφ στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top