ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να πει όχι σε άλλα… δώρα και να βρεθεί εκεί αναμένοντας (γράφημα ενδεκάδας)

Να πει όχι σε άλλα… δώρα και να βρεθεί εκεί αναμένοντας (γράφημα ενδεκάδας)

Το τρίποντο για να πατήσει κορυφή και να περιμένει την εξέλιξη του ντέρμπι της Δευτέρας, με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 14η αγωνιστική μεταξύ ΑΕΚ – Ομόνοιας, θέλει η Ανόρθωση σήμερα η ώρα 18:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Στο ντέρμπι της Αμμοχώστου οι ιδιαιτερότητες και τα κίνητρα είναι αρκετά, αλλά αυτά ναι μεν θα έχουν τον δικό τους ρόλο, εντούτοις, οι παίκτες του Ρόνι Λέβι το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι το πως θα μπορέσουν να ξεπεράσουν με επιτυχία το εμπόδιο των «ερυθρολεύκων».

Μετά το εντός έδρας «Χ» με την ΑΕΛ στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, στην Ανόρθωση δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να σκέφτονται ότι θα έχουν νέες βαθμολογικές απώλειες εντός έδρας.

Το ντέρμπι της πρεμιέρας, της 20ης Αυγούστου, ουδείς το ξεχνά στο οικοδόμημα της Ανόρθωσης, με τις πρώτες απώλειες βαθμών για την ομάδα του Ρόνι Λέβι.  Βέβαια, άλλη Νέα Σαλαμίνα αντιμετώπισε τότε και άλλη σήμερα.  Διαφορετικές και αλλαγμένες οι δύο ομάδες, με άλλον προπονητή η αντίπαλος, αλλά υποψιασμένη η Ανόρθωση για το τι θα βρει μπροστά της και θα προσπαθήσει να το ξεπεράσει με επιτυχία, να επιστρέψει στις νίκες.

Ο τεχνικός ηγέτης της Ανόρθωσης μετράει σημαντικές απουσίες για σήμερα, καθώς δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Πράνιτς και Καμαρά.

Έτσι, ένα πιθανό σχήμα για τον Ρόνι Λέβι είναι Αρούς κάτω από τα δοκάρια, οι Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο στο κέντρο της άμυνας, Σιβού και Πηλέας στα άκρα της οπισθοφυλακής, Γκάντσεφ και Βικτόρ το δίδυμο των ανασταλτικών χαφ, με τον Ράγιος πιο μπροστά τους, Παλάνκα και Σισέ στις πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής και Άλβες στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μπανταλόφσκι, Οικονομίδης, Αμπντουλάγιεφ και Καλό διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα της Ανόρθωσης.

Ανεξαρτήτως του ισόπαλου αποτελέσματος της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕΛ, ο κόσμος της Ανόρθωσης αναμένεται να δώσει εκ νέου μαζικό, βροντερό παρών!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top