ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Πογκμπά προκαλεί και έχει δυναμιτίσει το κλίμα για το ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Ο Πογκμπά προκαλεί και έχει δυναμιτίσει το κλίμα για το ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Μια μόλις εβδομάδα πριν το ντέρμπι κορυφής στην Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, ο Πολ Πογκμπά προκαλεί κάνοντας μια εμπρηστική δήλωση που θα συζητηθεί.

Αμφίβολη κρίνεται συμμετοχή του Πολ Πογκμπά στο προσεχές τοπικό ντέρμπι του Μάντσεστερ, ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι, λόγω της απευθείας αποβολής που δέχτηκε στην χθεσινή αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» με την Άρσεναλ.

Μια εβδομάδα πάντως, πριν το ντέρμπι κορυφής, με τους «Πολίτες» να προπορεύονται με πέντε πόντους, ο Γάλλος αστέρας φρόντισε να δυναμιτίσει περαιτέρω το ήδη τεταμένο κλίμα, προβαίνοντας σε μία αμφιλεγόμενη δήλωση για τους παίκτες της Σίτι και τη… σωματική τους ακεραιότητα.

«Ελπίζω ότι κάποια μέρα θα στραβοπατήσουν και ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί κακό αλλά ελπίζω ότι κάποιοι σημαντικοί παίκτες τους θα τραυματιστούν. Όπως ακριβώς συμβαίνει με εμάς, που σημαντικοί παίκτες τραυματίζονται και χάνουν κρίσιμα ματς.

Αν συμβεί και σε αυτούς, τότε μπορεί να υπάρξει διαφορά. Μπορεί να τους κάνει αδύναμους», τόνισε ο Γάλλος.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top