ΠΑΡΑ-THEMA

Γ.Ν. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πήγε για σφράγισμα και του έβγαλαν λάθος δόντι – «Τρελάθηκα από τους πόνους»

Γ.Ν. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Πήγε για σφράγισμα και του έβγαλαν λάθος δόντι – «Τρελάθηκα από τους πόνους»

ροσωπική τραγική εμπειρία που βίωσε, μετέφερε ακροατής στα ερτζιανά, με παρέμβασή του στην εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο» (Τρίτο Πρόγραμμα ΡΙΚ).

Η δημοσιογράφος Ελένη Βρεττού είχε ως καλεσμένο στην εκπομπή τον αναπληρωτή διευθυντή των Οδοντιατρικών Υπηρεσιών, Χριστάκη Τσέλεπο, ο οποίος μεταξύ άλλων, ανέλυε τις υπηρεσίες που προσφέρει το κράτος.

Ο ακροατής από τη Λευκωσία που έκανε τηλεφωνική παρέμβαση, ανέφερε ότι πριν από έναν χρόνο βίωσε τραγική εμπειρία και διατύπωσε τη θέση ότι κάποιοι οδοντίατροι του Δημοσίου δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Όπως εξήγησε είχε μεταβεί σε δημόσιο νοσηλευτήριο για επανατοποθέτηση σφραγίσματος. Τελικά αποφασίστηκε να κάνουν εξαγωγή δοντιού, γιατί οι οδοντίατροι –όπως είπε- κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν μπορούσε να «σωθεί».

«Όταν πέρασε η επίδραση του αναισθητικού τρελάθηκα από τους πόνους. Ήθελα να πεταχτώ έξω από το παράθυρο. Αναγκάστηκα και πήγα σε ιδιώτη οδοντίατρο ημέρα Σάββατο. Όταν με εξέτασε, μου αποκάλυψε ότι μου έκαναν εξαγωγή υγιούς δοντιού και άφησαν το χαλασμένο» είπε ανάμεσα σε άλλα.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι δεν εμπιστεύεται τους γιατρούς του δημοσίου.

Ο κ. Τσέλεπος ανέφερε πως δεν είχε υπόψιν του το περιστατικό, αλλά πρόσθεσε ότι υπάρχουν πολλά διαθέσιμα μέσα, ώστε οι ασθενείς να υποβάλλουν παράπονα.

Είπε ακόμη ότι το τηλέφωνο του γραφείου του, αλλά και ο τηλεφωνικός αριθμός του κινητού του, είναι στη διάθεση του κόσμου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top