ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με πολλαπλά κατάγματα και θλάση θώρακα 58χρονη μετά από τροχαίο με 28χρονη – Ακινητοποιήθηκε σε σταθμευμένο όχημα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με πολλαπλά κατάγματα και θλάση θώρακα 58χρονη μετά από τροχαίο με 28χρονη – Ακινητοποιήθηκε σε σταθμευμένο όχημα

Με πολλαπλά κατάγματα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 58χρονη, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 8:15 το πρωί της Πέμπτης 7/12, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ένα πεντάχρονο κοριτσάκι, όπως επίσης και 28χρονη διερχόμενη οδηγός.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, λίγα λεπτά αφού 58χρονη εξήλθε από τον χώρο στάθμευσης της οικίας της σε Δήμο της επαρχίας Λευκωσίας, έχοντας συνεπιβάτη στο πίσω κάθισμα κοριτσάκι 5 ετών, έστριψε δεξιά και σε κάποιο σημείο συγκρούστηκε με όχημα, με οδηγό 28χρονη, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Από τη σύγκρουση, το όχημα της 58χρονης κινήθηκε προς τα πίσω, και αφού κτύπησε σε σταθμευμένο όχημα ακινητοποιήθηκε, ενώ το αυτοκίνητο της 28χρονης κατέληξε σε διαφημιστική πινακίδα.

Ασθενοφόρο, μετέφερε τις δύο γυναίκες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι η 58χρονη φέρει πολλαπλά κατάγματα θώρακα, θλάση πνεύμονα και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Οι γιατροί δεν διαπίστωσαν οποιονδήποτε σοβαρό τραυματισμό της 28χρονης που κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Το κοριτσάκι μετέφερε στο νοσοκομείο η μητέρα της και αφού εξετάστηκε απο τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, αργότερα πήρε εξιτήριο.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα των ερευνών, στο όχημα της 58χρονης δεν υπήρχε ειδικό κάθισμα για το παιδί, ενώ σύμφωνα με την νομοθεσία, παιδιά άνω των 3 ετών με ύψος μεταξύ 1.30 μέτρου και 1.50 δεν είναι απαραίτητο να βρίσκονται σε ειδικό κάθισμα, αλλά η ζώνη ασφαλείας είναι υποχρεωτική .

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας διερευνά τα αίτια του τροχαίου.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top