ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η εκστρατεία «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα

Συνεχίζεται η εκστρατεία «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα

Συνεχίζεται η εκστρατεία «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα» που υλοποιεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού. Στόχος είναι να μην μείνει καμία οικογένεια και κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα που βοηθούν να  νιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων.

Κύριος υποστηρικτής της εκστρατείας είναι η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, η οποία θα προσφέρει τα απαραίτητα για το γιορτινό Τραπέζι, σε 150 οικογένειες.

Το 2016 στο πλαίσιο της εκστρατείας, μέσα από τη  γενναιόδωρη προσφορά απλών πολιτών, ομάδων ατόμων, εταιρειών, οργανισμών και άλλων φορέων προσφέρθηκαν χριστουγεννιάτικα πακέτα σε πέραν των 1000 οικογενειών.

Η Συνεργατική καλεί όλους, όπως και τα φετινά Χριστούγεννα, να μην λησμονήσουν τους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη βοήθεια και να «Υιοθετήσουν» μια οικογένεια.

Η Συνεργατική εξηγεί ότι η βοήθεια μπορεί να είναι να δοθούν σε οικογένειες τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι, η χριστουγεννιάτικα εδέσματα, ή δώρα στα παιδιά ή οτιδήποτε σχετικό και όσο μπορεί ο καθένας.

 Στην εκστρατεία μπορούν να συμμετάσχουν ο καθένας είτε ως άτομο είτε ως ομάδα, επικοινωνώντας με το Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού/Σώμα Εθελοντών της επαρχίας του. Σημεία συλλογής βρίσκονται στα Βιβλιοπωλεία ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ και η τελευταία ημερομηνία παράδοσης ειδών είναι η 18 Δεκεμβρίου 2017.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top