ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφαίρεση βαθμών ζητάει και ο Λέτο

Αφαίρεση βαθμών ζητάει και ο Λέτο

Αναβολή πήρε η εκδίκαση της προσφυγής του Σεμπάστιαν Λέτο για την Δευτέρα και η δικηγόρος του Αργεντινού, έκανε γνωστό πως έχει ζητηθεί η ποινή αφαίρεσης βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Διαφορών το «παρών» από πλευράς Παναθηναϊκού έδωσε ο Στράτος Σωπήλης και όπως αναφέρει η «LiveSport», ο διευθύνων σύμβουλος του τριφυλλιού ζήτησε την αναβολή της υπόθεσης. Η δικηγόρος του Λέτο, Ασπασία Σουλούκου, ήταν αντίθετη και μάλιστα έκανε την ερώτηση:

«Εμείς δεν συναινούμε στο αίτημα της αναβολής. Υπάρχει κίνδυνος ο Παναθηναϊκός να υποβιβαστεί και τότε τι θα γίνει με τα λεφτά του πελάτη μου;». Ο Στράτος Σωπήλης απάντησε: «Πώς λέτε ότι θα πέσει κατηγορία ο Παναθηναϊκός; Τι είναι αυτά;», με τη δικηγόρο να λέει: «Εχω κάνει αιτήματα για ενεργοποίηση ποινής κατά του Παναθηναϊκού. Αν αφαιρεθούν οι βαθμοί, τότε τι θα γίνει;».

Η Ασπασία Σουλούκου, εκτός από την περίπτωση του Λέτο, έχει ζητήσει την αφαίρεση βαθμών και για εκείνες των Τοτσέ και Εσιέν. Παράλληλα, στη χθεσινή συνεδρίαση είχαν συμπεριληφθεί και οι προσφυγές των Μπούρμπου, Μαρίνου, Π. Σπυρόπουλου και Πέτριτς οι οποίες θα εκδικαστούν στις 8 Ιανουαρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top