ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελευταία διορία από UEFA: «Πληρώστε μέχρι 1η Μάρτη, αλλιώς εκτός Ευρώπης»

Τελευταία διορία από UEFA: «Πληρώστε μέχρι 1η Μάρτη, αλλιώς εκτός Ευρώπης»

Πολύτιμο χρόνο έδωσε στον Παναθηναϊκό η UEFA προκειμένου να διευθετήσει μέχρι την 1η Μάρτη τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του, αλλά σε περίπτωση που δεν φανεί συνεπής θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό ενός έτους από την Ευρώπη με τριετή διάρκεια.

Ολοκληρώθηκε σήμερα στη Γενεύη η ακρόαση του Παναθηναϊκού στην αρμόδια επιτροπή της UEFA, για το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών και της διευθέτησης τους.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο Γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζατος, και ο νομικός της ΠΑΕ, Άλκης Παπαντωνίου.

Το τριφύλλι είχε να αντιμετωπίσει μία εισήγηση που λειτουργούσε με τα αυστηρά και «by the book» κριτήρια της UEFA σε περιπτώσεις οικονομικών εκκρεμοτήτων τα οποία δεν ικανοποιούνται.

Η αρχική πρόταση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ήταν να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός σε εξόφληση των ληξιπρόθεσμων έως 31 Γενάρη οφειλών, χωρίς δυνατότητα διακανονισμού, ειδάλλως θα υπάρξει ποινή αποκλεισμού ενός έτους από ευρωπαϊκές διοργανώσεις για διάστημα τριών ετών, εφόσον το κλαμπ βγει αγωνιστικά στην Ευρώπη.

Τελικά η απόφαση που λήφθηκε και κοινοποιήθηκε στον Παναθηναϊκό, δίνει χρόνο στο σύλλογο να φέρει σε πέρας την προσπάθεια αυτή μέχρι την 1η Μαρτίου και μάλιστα με τη δυνατότητα να διακανονίσει τα οφειλόμενα, ενώ είναι σημαντικό το γεγονός ότι δεν απαγορεύτηκαν οι μεταγραφές.

Προφανώς σε περίπτωση που δεν πληρωθούν ή διακανονιστούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές ο Παναθηναϊκός θα έχει τεράστια προβλήματα και εκτός του ότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι σαφές ότι θα κινδυνέψει άμεσα με αφαιρέσεις βαθμών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top