ΕΛΛΑΔΑ

Πρώην αστυνομικός φέρεται να διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με δύο ανήλικες αδερφές - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την κατάθεση της πρώην συζύγου

Πρώην αστυνομικός φέρεται να διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με δύο ανήλικες αδερφές - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την κατάθεση της πρώην συζύγου

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινή γνώμη την εξέλιξη της υπόθεσης με ένα 60χρονο συνταξιούχο αστυνομικό από τη Λάρισα, που συνελήφθη για κατοχή παιδική πορνογραφίας, την Παρασκευή 8/12, μετά και την κατάθεση της 35χρονης πρώην συζύγου του.

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της ιστοσελίδας topontiki.gr, που επικαλείται πληροφορίες της ελλαδικής εφημερίδας Ελευθερία, ο 60χρονος πρώην αστυνομικός φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την οικονομική κατάσταση ανήλικης, αφού δίνοντάς της χρήματα κατάφερε να την πείσει να έχει μαζί της ερωτικές επαφές, όπως έκανε και με την αδελφή της ανήλικης, χωρίς να τις δείνει χρήματα όμως.

Ο άντρας, φαίνεται να κρατούσε και οπτικό υλικό, φωτογραφίζοντας τις ερωτικές του πράξεις με τις ανήλικες αδερφές.

Σε δημοσίευμα της η ελλαδική διαδικτυακή espresso την Πέμπτη 14/12, αναφέρει ότι η 35χρονη πρώην σύζυγος του 60χρονου, σε κατάθεση της είπε ότι τα κορίτσια είναι οι μικρότερες αδερφές της.

Η 35χρονη επικαλέστηκε δύο κάρτες μνήμης, καθώς και ένα κινητό του πρώην συζύγου της, τα οποία όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, είχε βρει πριν από τρία χρόνια στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με την espresso, από τις καταχωρισμένες φωτογραφίες προκύπτει ότι ο πρώην αστυνομικός είχε ερωτικές επαφές με τις δύο ανήλικες.

Το δημοσίευμα αναφέρεται σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την κατάθεση της 35χρονης η οποία είπε στους ανακριτές ότι, «Μπαίνοντας στα αρχεία είδα βίντεο και φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν οι μικρότερες αδερφές μου σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί του, καθώς και γυμνές φωτογραφίες τους. Επαθα μεγάλο σοκ και το χειρότερο είναι πως διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο υλικό ελήφθη όταν η γεννημένη το 1992 αδελφή μου ήταν ανήλικη, 15-16 ετών, δηλαδή περί το έτος 2006-2007, ενώ οι φωτογραφίες της γεννημένης το 1986 αδερφής μου ελήφθησαν παλαιότερα, περί το έτος 2002-2003, που και η ίδια ήταν ανήλικη 16-17 ετών».

Ακόμη, η γυναίκα είπε στους ανακριτές ότι ζήτησε εξηγήσεις από τον τότε σύζυγο της ο οποίος αρνήθηκε τα πάντα.

Η 35χρονη αναφέρει ότι μέχρι σήμερα δεν είχε τη δύναμη να καταθέσει για το συγκεκριμένο γεγονός από φόβο, διότι όπως της είπε ο πρώην αστυνομικός και στην Αστυνομία να πάει δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα, γιατί η Αστυνομία ήταν όλη δική του και κανείς δεν θα τον πείραζε.

Έτσι, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η πρώην σύζυγος, αποφάσισε να φύγει από το σπίτι τους την 1η Αυγούστου του 2017, αφού η ζωή της είχε γίνει ανυπόφορη και πήγε να καταγγείλει τον 60χρονο.

Ο 60χρονος πρώην αστυνομικός φέρεται να υποστηρίζει ότι οι φωτογραφίες δεν είναι δικές του και ότι τις τοποθέτησε η πρώην γυναίκα του με σκοπό να τον εκδικηθεί ενοχοποιώντας τον, επειδή του ζητούσε επανειλημμένα να της γράψει το σπίτι του και εκείνος αρνιόταν.

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top