ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 48χρονη κατάγγειλε τον 39χρονο Ελληνοκύπριο πρώην σύντροφό της στην Αστυνομία – Την χαστούκιζε και την βίαζε απειλώντας την με μαχαίρι

ΛΕΜΕΣΟΣ: 48χρονη κατάγγειλε τον 39χρονο Ελληνοκύπριο πρώην σύντροφό της στην Αστυνομία – Την χαστούκιζε και την βίαζε απειλώντας την με μαχαίρι

Η 48χρονη από τη Ρουμανία και ο 39χρονος Ελληνοκύπριος, διατηρούσαν δεσμό από το 2012 μέχρι το 2015, αλλά τα χάλασαν με πρωτοβουλία της πρώτης, ωστόσο ο φερόμενος ως δράστης, της ζητούσε να συμφιλιωθούν.

Η 48χρονη, κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της στην Αστυνομία για κακοποίηση και βιασμό, με τον 39χρονο να αρνείται την διάπραξη των αδικημάτων, δίνοντας μάλιστα κάποιες δικές του ερμηνείες.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», ο 39χρονος, τηλεφωνούσε στην 48χρονη και της ζητούσε να συμφιλιωθούν, και όπως υποστηρίζει στην κατάθεσή της το θύμα, σε διάφορα χρονικά διαστήματα τα τελευταία δύο χρόνια, ο ύποπτος την ανάγκαζε να μπαίνει στο αυτοκίνητό του με το οποίο την μετέφερε σε απόμερες περιοχές της Λεμεσού και της ζητούσε να κάνουν έρωτα.

Κάτι που η ίδια αρνείτο, όπως υποστήριξε, και έτσι ο 39χρονος αντιδρούσε και την χαστούκιζε στο πρόσωπο, ενώ στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, με την απειλή μαχαιριού την βίαζε, παρά τη θέλησή της.

Μάλιστα, την απειλούσε ότι θα της κάνει κακό αν κατέφευγε στην Αστυνομία, κάτι που φόβιζε την 48χρονη και δεν προέβαινε άμεσα σε καταγγελία.

Στις 6 Δεκεμβρίου, ωστόσο, η 48χρονη, μετά από παρότρυνσή φιλικών της προσώπων στα οποία εκμυστηρεύτηκε τα γεγονότα, προχώρησε σε καταγγελία εναντίον του 39χρονου Ελληνοκύπριου.

Ο ύποπτος, συνελήφθη την Πέμπτη 14/12 μετά από προσπάθεια της Αστυνομίας και την Παρασκευή 15/12 οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, όπου εκδόθηκε εξαήμερο διάταγμα προφυλάκισής του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top