ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζορίζεται, αγχώνεται, αλλά ξέρει τον τρόπο να κερδίζει!

Ζορίζεται, αγχώνεται, αλλά ξέρει τον τρόπο να κερδίζει!

Μπορεί να ζορίστηκε απέναντι στον Άρη η Ανόρθωση, αλλά αυτό που έχει σημασία, είναι ότι κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς, σκοράροντας και πάλι στα τελευταία λεπτά του αγώνα!

Ο Σάββας Νεοκλέους παρακολούθησε το ματς από τα δημοσιογραφικά του Τσιρείου και σχολιάζει την εμφάνιση της “Κυρίας”…

Βέβαια, αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να φτάσει μέχρι το 90΄ ή μέχρι τις καθυστερήσεις, αφού πρόλαβε και λύτρωσε την ομάδα του ο Βικτόρ στο 80΄, ο οποίος πέτυχε το πέμπτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα και χάρισε ουσιαστικά στην ομάδα του τη νίκη, αφού το γκολ του Άλβες στο 94΄, που ήταν το πρώτο του φετινό, ήταν απλά το «κερασάκι στην τούρτα».

Όπως φαίνεται, η Ανόρθωση αρέσκεται φέτος στα… χιτσκοκικά φινάλε και πάει να το κάνει συνήθεια, ειδικά απέναντι στις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, η «Κυρία» πήρε 15 ολόκληρους βαθμούς σκοράροντας μετά το 70ο λεπτό, όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να εκμεταλλεύεται νωρίτερα την υπεροχή της και τις ευκαιρίες που δημιουργεί, για να μη χρειάζεται να… “παίζει με την τύχη της”, αφού είναι ορατός ο κίνδυνος απώλειας πολύτιμων βαθμών σε παιχνίδια στα οποία έχει τον πλήρη έλεγχο.

Η ομάδα της Αμμοχώστου στο σημερινό παιχνίδι, είχε την κατοχή μπάλας και τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά, χωρίς όμως να μπορεί να φτιάξει κλασικές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, αφού ο Άρης αμυνόταν μαζικά και της έβαλε δύσκολα…

Μετά το 30 ΄ όμως και ειδικά στο Β΄ ημίχρονο, η Ανόρθωση ανέβασε στροφές και όσο κυλούσε το ματς χωρίς σκορ, αύξανε την πίεση της, με τον Λέβι να κάνει νωρίς στην επανάληψη τις δύο από τις τρεις αλλαγές του, μετατρέποντας το σύστημα σε 4-4-2, κάνοντας την ομάδα του πιο επιθετική.

Τελικά, η πίεση απέφερε καρπούς στο 80΄ με τον Βίκτορ να λύνει το «γόρδιο δεσμό» και κάπου εκεί τα πάντα τέλειωσαν, αφού ο Άρης έμεινε από δυνάμεις, ενώ δεν είχε ούτε το κουράγιο για να κυνηγήσει την ισοφάριση.

Οι «κυανόλευκοι» έκαναν άψογη διαχείριση του προβαδίσματος τους και μάλιστα, πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πλέον, με αυτή τη νίκη η Ανόρθωση ανέβηκε στους 36 βαθμούς και επέστρεψε στην κορυφή, περιμένοντας το αυριανό αποτέλεσμα της ΑΕΚ απέναντι στον Ερμή και θα αρχίσει προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, έχοντας την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στα ύψη!

Ο Ισραηλινός τεχνικός όμως, θα πρέπει να προβληματιστεί αρκετά που η ομάδα του δεν έχει το «εύκολο» γκολ, ενόψει της δύσκολης συνέχειας…

Επιμέλεια: Γιάννος Ιωάννου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top