ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι εκπλήξεις του Δώνη, η ουσία και το ντέρμπι!

Οι εκπλήξεις του Δώνη, η ουσία και το ντέρμπι!

Ο Ανδρέας Παρασκευά παρακολούθησε την αναμέτρηση των γαλαζοκιτρίνων κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα και σκιαγραφεί την εμφάνιση της ομάδας του Γιώργου Δώνη λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με την Ανόρθωση. 

Μπορεί να ειπωθούν πολλά για την αγωνιστική συμπεριφορά του ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα όμως αυτό που κρατούν σίγουρα οι γαλαζοκίτρινοι είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης.

Σε καμία περίπτωση οι πρωταθλητές δεν έθελξαν με την εμφάνιση τους. Ήταν μια μέτρια απ’ όλες τις απόψεις εμφάνιση η οποία σαφώς και προβληματίζει τους ιθύνοντες και τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών ωστόσο πήραν την ουσία και αυτό είναι που μετρά.

Πήραν το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί, επέστρεψαν στις νίκες και βλέπουν την συνέχεια η οποία δείχνει να είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Λυτρωτής ο Ζαχίντ…

Για άλλη μια αγωνιστική ο Ζαχίντ ήταν το Α και το Ω του ΑΠΟΕΛ. Ο πιο δραστήριος παίκτης του, αυτός που έκανε για άλλη μια φορά τα περισσότερα χιλιόμετρα, αυτός που λύτρωσε λίγο πριν το φινάλε την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Παιχνίδι με παιχνίδι ο Νορβηγός γίνεται καλύτερος έχοντας ηγετικά στοιχεία στο παιχνίδι του.

Εκπλήξεις από Δώνη…

Αυτό που περιμέναμε ήταν αλλαγές. Όχι όμως στον βαθμό που ο Γιώργος Δώνης παράταξε την ομάδα του. Θέλησε να δοκιμάσει διάφορα στο παιχνίδι της ομάδας του όπως να βάλει αριστερό μπακ χαφ το Ορ, έδωσε φανέλα βασικού σε Αλωνεύτη, Μπερτόλιο αφήνοντας εκτός τους Λάγο, Σόουζα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.

Δεν τον δικαίωσαν…

Το σύστημα του Ελλαδίτη τεχνικού είναι γεγονός πως δεν βοήθησε τον ΑΠΟΕΛ. Ουσιαστικά παίκτες όπως ο Αλωνεύτης, Ζαχίντ αντιμετώπισαν προβλήματα ως προς το πώς θα κινούνταν στον γήπεδο ενώ η υπεροπλία στην μεσαία γραμμή με Μπερτόλιο, Ζαχίντ, Αλωνεύτη, Μοράις, Εμπεσίλιο δημιούργησε συνωστισμό με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν ορθολογικά στην επίθεση οι γαλαζοκιτρινοι.

Παράλληλα κάποιες επιλογές του κυμάνθηκαν σε μέτρια επίπεδα όπως ο Μπερτόλιο που δεν μπήκε ποτέ στον ρυθμό του αγώνα ενώ αρκετοί παίκτες των γαλαζοκιτρίνων άργησαν να πάρουν στροφές όπως ο Εμπεσίλιο, Αλωνεύτης ακόμα και ο Σαλάι που αντικατέστησε τον Αργεντινό. Χρειάστηκαν να βρεθούν πίσω στο σκορ για να ανεβάσουν ταχύτητες, να χάσουν ευκαιρίες και στο τέλος να πανηγυρίσουν τη νίκη με ανατροπή.

Πλέον βλέπουν Ανόρθωση…

Πλέον το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμινα αποτελεί παρελθόν. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να ξεχάσει τα όσα έγιναν και χρησιμοποιώντας ότι θετικό υπάρχει στην ομάδα να πάει στο Αντώνης Παπαδόπουλος να αντιμετωπίσει την δυσκολοκατάβλητη φετινή Ανόρθωση.

Ωστόσο η νίκη αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο και οι γαλαζοκίτρινοι θα την επιδιώξουν με κάθε τρόπο ώστε να πάρουν και πάλι την ουσία η οποία είναι αυτή που μετρά την δεδομένη στιγμή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top