ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι παγίδες κόντρα στον Εθνικό, το γεμάτο οπλοστάσιο και η συμβολή του κόσμου!

Οι παγίδες κόντρα στον Εθνικό, το γεμάτο οπλοστάσιο και η συμβολή του κόσμου!

Το ερχόμενο Σάββατο (18/11) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι και μοναδικός στόχος είναι το διπλό για να διατηρηθεί η ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (έστω και με συγκάτοικο την Ανόρθωση).

Ρεπορτάζ: Γιώργος Λεωνίδου

Ένα παιχνίδι που κρύβει πολλές παγίδες για την Λαρνακιώτικη ομάδα καθώς οι κιτρινοπράσινοι είναι το φαβορί και η πίεση βρίσκεται στη δική τους μεριά. Σίγουρα οι γηπεδούχοι διψάνε για τους τρεις πόντους καθώς βρίσκονται στον πυθμένα της βαθμολογίας και αν θέλουν να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες οφείλουν να αρχίσουν να παίρνουν βαθμούς. Οπότε γίνεται αντιληπτό ότι η ΑΕΚ οφείλει να παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και να πάρει την νίκη.

Το ευχάριστο για τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ είναι ότι έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και θα παρατάξει ότι καλύτερο για να οδηγήσει την ομάδα του στην επιτυχία. Οι Τρουγιόλς και Τομάς επανέρχονται και δίνουν έξτρα επιλογές στον Βάσκο. Σίγουρα όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνίζονται και είναι έτοιμοι όποτε κληθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Από την μεριά τους οι οπαδοί της ΑΕΚ επιβάλλεται να δώσουν το παρών τους, να στηρίξουν τους παίχτες της ομάδας και να τους βοηθήσουν να πάρουν το διπλό σε μια δύσκολη έδρα. Απαραίτητη η παρουσία τους λοιπόν στον αγώνα του Σαββάτου (18/11), οι κιτρινοπράσινοι βρίσκονται στην κορυφή και όλα μοιάζουν ιδανικά για να παραμείνει εκεί η ΑΕΚ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top