ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι σκέψεις του Ιδιάκεθ για την ενδεκάδα και το απόρθητο φρούριο!

Οι σκέψεις του Ιδιάκεθ για την ενδεκάδα και το απόρθητο φρούριο!

Τον Ερμή υποδέχεται η ΑΕΚ (17/12, 18:00) σε μια αναμέτρηση που θα γίνει στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

Οι Λαρνακείς θέλουν την νίκη για να επανέλθουν στην κορυφή του πίνακα (κατέβηκαν μετά από την νίκη της Ανόρθωσης το Σάββατο) και η κατάκτηση των τριων πόντων είναι εκ τον ουκ άνευ. Εκτός οι Χέφελ, Τρουγιόλς και ο τιμωρημένος Λαμπάν. Ποια τα πλάνα του Βάσκου τεχνικου.

Με κάθε επιφύλαξη, αφού όλοι γνωρίζουμε πόσο απρόβλεπτα λειτουργεί ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, κάτω από τα δοκάρια θα δούμε τον Πάμπλο ενώ την τριάδα της άμυνας συμπληρώνουν οι Καταλά (αριστερά), Μοίσοφ (κεντρικός) και Μουρίγιο (δεξιά). Διεκδικεί θέση και ο Αντωνιάδης για το αρχικό σχήμα. Δεξιά στο κέντρο θα κινείται ο Ακοράν ενώ αριστερά ο Τέτε. Για το ποιος θα πάρει την θέση του Λαμπάν, επικρατέστερος φαντάζει ο Κάσες όμως ας μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να δούμε Μπόλιεβιτς. Οι άλλοι δυο του άξονα θα είναι οι Τομάς και Λαρένα με τους δυο επιθετικούς να είναι οι Φλοριάν και Τρισκόφσκι.

Η ΑΕΚ οφείλει να παρουσιαστεί πειθαρχημένη και σοβαρή στην αναμέτρηση αν θέλει να πετύχει τον στόχο της που είναι η νίκη. Δεν χωράνε υποτιμήσεις σε αυτά τα ματς καθώς όλοι ξέρουμε πως ο Ερμής είναι επικίνδυνη ομάδα και ικανή να κάνε την ζημιά. Ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να δώσει το παρόν του και να στηρίξει μαζικά την προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να πετύχει τον μεγάλο στόχο που είναι η κατάκτηση του τίτλου. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να ενεργοποιείται ακόμη περισσότερο και να καταστήσει το ΑΕΚ Αρένα σε ένα φρούριο που θα αποτελέσει την κινητήριο δύναμη της ΑΕΚ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top