ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να ξεχάσει το «σοκ» και το επεισοδιακό ντέρμπι παίρνοντας την ουσία (πιθανή ενδεκάδα)

Να ξεχάσει το «σοκ» και το επεισοδιακό ντέρμπι παίρνοντας την ουσία (πιθανή ενδεκάδα)

Χωρίς να έχει άλλη επιλογή πέρα από το διπλό στο Μακάρειο Στάδιο η ΑΕΛ ταξιδεύει στη Λευκωσία για ν’ αντιμετωπίσει τη Δόξα Κατωκοπιάς για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Η Λεμεσιανή ομάδα μετά τον αποκλεισμό «σοκ» από την πρώτη φάση του κυπέλλου Κύπρου από την Αγία Νάπα, είχε ως επακόλουθο το επεισοδιακό παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας με τον ΑΠΟΕΛ, όπου έφερε λευκή ισοπαλία. ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ συγκατοικούν στην 4η θέση με 27 βαθμούς. Η η ομάδα της Λεμεσού… χρωστά ένα παιχνίδι, αυτό με τον ΑΠΟΕΛ για τον α΄ γύρο, ενώ η ομάδα της Λευκωσίας έχει ακόμη ένα αγώνα στο χέρι! Έτσι, η ΑΕΛ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να σκέφτεται άλλες βαθμολογικές απώλειες και πόσο δε όταν απέναντι της έχει μία ομάδα, που ναι με «κοψοχόλιασε» να την κερδίσει στον α΄ γύρο στο Τσίρειο Στάδιο με 1-0, αλλά επιβάλλεται η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ να δείξει χαρακτήρα και πως έχει τον τρόπο να παίρνει τα τρίποντα σε τέτοια παιχνίδια, μιας και ακολουθεί και ένα δύσκολο ντέρμπι, με την ΑΕΚ στο Τσίρειο Στάδιο μεσοβδόμαδα πριν αποχαιρετήσουν όλοι το 2017.

Ο τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες Λαφράνς, καθώς και η πρόθεση να αποτελέσει παρελθόν από το δυναμικό της ΑΕΛ ο Τζούνιορ, «φωτογραφίζουν» πως το αμυντικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα έχει νέο πρόσωπο. Αυτό που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της τρέχουσας περιόδου στο ΓΣΖ απέναντι στον Ερμή Αραδίππου. Έτοιμη είναι η φανέλα του Τεϊσέιρα για να πάρει θέση βασικού στο Μακάρειο Στάδιο, όπως συνέβη και απέναντι στους «φτεροπόδαρους». Πέρα του τιμωρημένου Λαφράνς, καθώς και του Τζούνιορ, εκτός πλάνων του Μπρούνο Μπαλταζάρ από το παιχνίδι που θα ξεκινήσει η ώρα 17:00 είναι ο τραυματίας Μπενίτεζ, ενώ ο Σοάρες μπορεί να είναι στην αποστολή για τον απογευματινό αγώνα, αλλά δεν είναι σίγουρο εάν μπορεί να βοηθήσει από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, μιας και ταλαιπωρήθηκε αρκετά αυτή τη βδομάδα από πρόβλημα σε δάκτυλο του αριστερού ποδιού που αποκόμισε από την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Βοζίνια θα είναι για ακόμη μία φορά κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΛ. Μιτρέα και Τεϊσέιρα στο κέντρο της άμυνας. Αϊρόσα και Γουίλερ στα αμυντικά άκρα. Ιρένε και Νικολάου ως ανασταλτικά χαφ, με Σίλβα πιο μπροστά τους. Ο Αβραάμ θα είναι στο ένα «φτερό» και ένας εκ των Αλνταϊρ, Σασσί, Μέσκα, Ηλία διεκδικούν το άλλο, με Αρουαμπαρένα στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top