ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαζεύει τα… ασυμμάζευτα και ξεκαθαρίζει του Φελτχούιζεν

Μαζεύει τα… ασυμμάζευτα και ξεκαθαρίζει του Φελτχούιζεν

Η επόμενη μέρα του παιχνιδιού στο Δασάκι, βρήκε την Ομόνοια να μην μπορεί να κερδίζει τον ουραγό της βαθμολογίας, Εθνικό Άχνας, προβληματίζοντας εκ νέου τους οπαδού της, όχι τόσο για την απόδοση της, αλλά κυρίως για την αμυντική της λειτουργία που στοίχισε άλλα δύο τέρματα στο «τριφύλλι».

Η πρώτη του παρουσία ο Ιβάιλο Πέτεφ στον πάγκο των «τριφυλλοφόρων», δεν ήταν έτσι όπως την φαντάστηκε, καθώς είδε ιδίοις όμμασι τις τρανταχτές αδυναμίες της νέας του ομάδας, τις οποίες και καλείται να τις διορθώσει άμεσα αν θέλει να δει την Ομόνοια να διεκδικεί τουλάχιστον την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Βούλγαρος τεχνικός σίγουρα στο μπλοκάκι του κατέγραψε αρκετά στοιχεία και σημεία τα οποία χρήζουν βελτίωσης στον Λευκωσιάτικο σύλλογο, όμως οι μέρες μέχρι τον επόμενο αγώνα της Ομόνοιας που είναι κόντρα στην Πάφο, δεν είναι αρκετές  έτσι ώστε ο Πέτεφ να μπορέσει να κάνει θαύματα.

Σίγουρα το νέο αφεντικό των «πρασίνων» στον ελάχιστο χρόνο που έχει μπροστά του μέχρι το ματς με την Πάφο θα προσπαθήσει να «σουλουπώσει» με κάποιες κινήσεις εκ των έσω την ομάδα του έτσι ώστε να διεκδικήσει το τρίποντο, σε ένα παιχνίδι που η Ομόνοια θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο, αφού νέα απώλεια θα δει το όνειρο της Ευρώπης να ξεθωριάζει ακόμη περισσότερο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θα αυξηθούν οι επιλογές του Πέτεφ καθώς θα επιστρέψει ο Καντέ (ήταν τιμωρημένος), αλλά και ο Κανού ο οποίος τις προηγούμενες μέρες πέρασε ένα πρόβλημα τραυματισμού. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την αυριανή μέρα αναμένεται να τροχοδρομηθούν κι εξελίξεις όσον αφορά τον Μιχαίλοφ. Ο Βούλγαρος τερματοφύλακας ανήκει πλέον στους «πράσινους» όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Πάφο αφού δεν εγγράφηκε στο ρόστερ της Ομόνοιας. Αναμένεται ότι με την διαγραφή του Παναγή, αλλά και την εξέλιξη με τον Γκονζάλες (αναμένεται διαζύγιο), θα ξεκαθαρίσουν το όλο σκηνικό με τον πορτιέρο των «πρασίνων».

Μετά το ματς της ερχόμενης Πέμπτη με την Πάφο, αναμένονται σημαντικές εξελίξεις και για τις προσθαφαιρέσεις στην Ομόνοια. Ο Πέτεφ θα κληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα παρουσίας του στον σύλλογο της Λευκωσίας να πάρει αποφάσεις για το ποιοι θα δουν την πόρτα εξόδου.

Τέλος να αναφέρουμε ότι σε μια άλλη εξέλιξη που προέκυψε στην Ομόνοια, ο Φελτχούιζεν ζήτησε από μόνος του να αποχωρήσει από τους “πράσινους”. Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις γι αυτό το ζήτημα. Οι Διοικούντες του συλλόγου θα μπουν σε συζητήσεις μαζί με τον Ολλανδό έτσι ώστε να αποφασιστεί το μέλλον του πορτιέρο στην Ομόνοια, το οποίο όπως όλα δείχνουν μοιάζει να είναι αβέβαιο μετά και την άσχημη εμφάνιση του κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕ



Έφτασε στην Κύπρο ο Εμίρης του Κατάρ - Τον υποδέχθηκε ο ΠτΔ, θα παρακαθίσουν σε ιδιωτικό δείπνο

Έφτασε στην Κύπρο ο Εμίρης του Κατάρ - Τον υποδέχθηκε ο ΠτΔ, θα παρακαθίσουν σε ιδιωτικό δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε σήμερα, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, τον Εμίρη του Κατάρ Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, o ο οποίος έφθασε στην Κύπρο το απόγευμα, για επίσημη επίσκεψη, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top