LIFESTYLE

Ο κακός χαμός στις οντισιόν του Survivor 2! Η Marierose Tarkmanian «ανάγκασε» την αθλήτρια του Bodybuilding να τα μαζέψει και να φύγει!

Ο κακός χαμός στις οντισιόν του Survivor 2! Η Marierose Tarkmanian «ανάγκασε» την αθλήτρια του Bodybuilding να τα μαζέψει και να φύγει!

Το Survivor 2 στα μέσα του Ιανουαρίου θα βγει στον «αέρα» και ήδη η τούρκικη παραγωγή κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να είναι όλα έτοιμα! 

 Ωστόσο, οι ομάδες δεν έχουν κλείσει ακόμη μιας και από τις αρχές του Ιανουάριου θα αρχίσουν να πέφτουν οι υπογραφές. Προς το παρόν γίνονται δοκιμαστικά και άτυπες συμφωνίες.

Σύμφωνα με το Dimis Blog και το Youweekly.gr, ο ΣΚΑΙ θέλει να ποντάρει στους αθλητές, οχι όμως να απεμπολήσει τους «επώνυμους», όπου εκείνοι «σηκώνουν» την ακροαματικότητα.

Την ίδια ώρα…γίνονται δοκιμαστικά για την ομάδα των «Μαχητών»  Στην ομάδα αυτή, η τούρκικη παραγωγή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, κάλεσε την Βασιλική Αγιαννοπούλου, που είχε απασχολήσει το Survivor 1.

Η αθλήτρια του Bodybuilding και πρώην του Κωνσταντίνου Βασάλου αν και πέρασε όλα τα δοκιμαστικά, συνειδητοποίησε ότι στον ίδιο χώρο βρισκόταν και η Marierose Tarkmanian, η οποία την είχε «πολεμήσει» στο παρελθόν για την σχέση της με τον Μαχητή του Survivor 1 κάνοντας την να σκεφτεί σοβαρά αν τελικά θα μπει στο παιχνίδι μιας και δεν ήθελε η Βασιλική σε καμία περίπτωση να αφήσει κάτι τέτοιο να την «ρεζιλέψει» και η παραγωγή να το «εκμεταλλευθεί» για να κάνει νούμερα βάζοντας δύο «πρώην» στην ίδια ομάδα…

Έτσι, μάζεψε τα πράγματα της και έφυγε, λέγοντας στον υπεύθυνο της τουρκικής παραγωγής ότι αποχωρεί και σταματάει τις διαδικασίες, κάτι που δεν άρεσε στον ίδιο μιας και την θεωρούσαν πολύ δυνατό χαρτί λόγω, του ότι ήταν γυμνασμένη… Όμως… η αξιοπρέπεια πάνω από όλα!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top