ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μία πεντάδα απουσιών, αλλά υπάρχει και επιστροφή

Μία πεντάδα απουσιών, αλλά υπάρχει και επιστροφή

Επίσημη ενημέρωση της προετοιμασίας του Απόλλωνα για το παιχνίδι με τον Ερμή Αραδίππου αναφέρει τα εξής:

«Χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ερμή στο ΓΣΖ το βράδυ της Πέμπτης (21/12).

Ο κ.Αυγουστή καταστρώνει τα αγωνιστικά του πλάνα χωρίς να υπολογίζει στους τραυματίες Φώτη Παπουλή ο οποίος υπέστη μυϊκή κάκωση στο μηρό (εκτός για 3 εβδομάδες), ο Μάγκλιτσα ο οποίος συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα και θα επανέλθει στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας στο ντέρμπι με την ΑΕΛ στις 3 Ιανουαρίου, ο Άλεφ ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο ανέτοιμος Μακρίδης και ο Άλεξ Ντα Σίλβα ο οποίος αισθάνεται μικροενοχλήσεις στον αχίλλειο και προληπτικά θα μείνει εκτός από τον αγώνα της Λάρνακα.

Αντίθετα επιστρέφει ο Βαλεντίν Ρομπέρζ ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top