ΚΟΣΜΟΣ

Ξυλοκόπησε τη γυναίκα του μέχρι θανάτου και έστειλε σε φίλους του φωτογραφία της ετοιμοθάνατης -«Έσβησε» λίγες μέρες μετά η 28χρονη

Ξυλοκόπησε τη γυναίκα του μέχρι θανάτου και έστειλε σε φίλους του φωτογραφία της ετοιμοθάνατης -«Έσβησε» λίγες μέρες μετά η 28χρονη

Σοκ προκαλεί μια υπόθεση από τη Ρωσία που είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς ένας Ρώσος ξυλοκόπησε τόσο άγρια τη σύζυγο του με αποτέλεσμα η ίδια να πέσει σε κώμα και να χάσει τη ζωή της μετά από λίγες ημέρες. 

Μάλιστα, ο Maxim Gribanov, όπως είναι το όνομα του δράστη, φωτογράφισε την ετοιμοθάνατη Anastasia Ovsiannikova και έστειλε τη φωτογραφία στους φίλους του, με τη λεζάντα ότι η Anastasia βρίσκεται «υπό έλεγχο».


Η άτυχη γυναίκα φαίνεται πως προκάλεσε την οργή του συζύγου της, όταν του ανακοίνωσε πως ήθελε να χωρίσουν, με αποτέλεσμα ο 34χρονος να την ξυλοκοπήσει άγρια για ώρες.

Η άτυχη 28χρονη γυναίκα κατόρθωσε, παρά τα βαρύτατα τραύματα της, να καλέσει ασθενοφόρο για να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο, μετά την εισαγωγή της, η Ovsiannikova έπεσε σε κώμα και έχασε τη μάχη με το θάνατο έξι ημέρες αργότερα.




Σύμφωνα με τα λεγόμενα συγγενών και φίλων της 28χρονης, η άτυχη γυναίκα προσπαθούσε να βρει το θάρρος να χωρίσει τον Gribanov, καθώς είχε γνωρίσει έναν άλλον άντρα. Μάλιστα, φαίνεται πως η Ovsiannikova υπέφερε από τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της για αρκετά χρόνια, καθώς την είχε αναγκάσει να παραιτηθεί από τη δουλειά της, ενώ είχε απειλήσει τον πατέρα και τον αδερφό της σε περίπτωση που αποκάλυπταν πως την έδερνε και προσπαθούσαν να τον σταματήσουν.


Ο 34χρονος δράστης κατηγορείται με ποινή φυλάκισης 15 ετών, ενώ ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς πως «είχε τους λόγους του» για τις πράξεις του. 

 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top