ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μουρίνιο πάει να κλέψει πρώην «παιδί» του από την Τσέλσι! (photos)

Ο Μουρίνιο πάει να κλέψει πρώην «παιδί» του από την Τσέλσι! (photos)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βρεθεί 11 πόντους πίσω από την συμπολίτισσα Σίτι στη μάχη του τίτλου όμως αυτό δεν εμποδίζει τον Μουρίνιο να σχεδιάζει νέα μεταγραφικά χτυπήματά. Το τελευταίο μάλιστα που έχει στο μυαλό του θα προκαλέσει πάταγο αφού πρόκειται για σούπερ σταρ της Τσέλσι του Κόντε!

Φωτιές στην… Τσέλσι βάζει με σημερινό πρωτοσέλιδό της η αγγλική “Sun” καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα που έχει το χαρακτήρα “exlusive” (αποκλειστικό), δεν είναι μόνο η Ρεάλ και η Παρί που ενδιαφέρονται για τον Εντέν Αζάρ αφού στο κόλπο μπαίνει γερά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 26χρονος Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει απορρίψει ήδη πρόταση των “μπλε” για νέο τετραετές συμβόλαιο με 400.000 λίρες εβδομαδιαίες αποδοχές και εξετάζει όλες τις επιλογές που έχει μπροστά του, με τον Μουρίνιο να θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να ντύσει στα κόκκινα το πρώην “παιδί” του.

Μάλιστα, για να τον πείσει να μετακομίσει από την αγγλική πρωτεύουσα στον Βορρά και στο Μάντσεστερ, είναι αποφασισμένος να δαπανήσει το ποσό των 90.000.000 λιρών και να κάνει μεταγραφικό ρεκόρ για αγγλική ομάδα μιας που μέχρι στιγμής στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι οι 89.000.000 λίρες που δόθηκαν από τους “διαβόλους” για τον Πολ Πογκμπά το καλοκαίρι του 2016!

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top