ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ομόνοια, η προϊστορία, το φιλικό και οι αφίξεις παικτών για δοκιμαστικά και…

Η Ομόνοια, η προϊστορία, το φιλικό και οι αφίξεις παικτών για δοκιμαστικά και…

Μέσω της ιστοσελίδας της η Πάφος FC ενημερώνει:

«Τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή των εορτών των Χριστουγέννων και η ΠΑΦΟΣ FC συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το Πρωτάθλημα CYTA 2017-18. Η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει την Ομόνοια Λευκωσίας για την 17η αγωνιστική. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τη Πέμπτη 21/12/2017 στις 19:00 στο Νέο ΓΣΠ.

Η ομάδα μας:

Η ομάδα μας βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς ενώ προέρχεται από την ανεπιτυχή έξοδο – ήττα (2-1) στο ‘’Αμμόχωστος Επιστροφή’’ απέναντι στην Αλκή Ορόκλινης.

Με τρεις απουσίες θα παραταχθεί η ΠΑΦΟΣ FC, αυτή του Lucas Dominguez λόγω καρτών και Herold Goulon και Παναγιώτη Ζαχαρίου λόγω τραυματισμού. Για τον αγώνα αυτό δεν υπολογίζεται επίσης ο Γεράσιμος Φυλακτού λόγω της συμφωνίας με την Ομόνοια, καθώς ο παίκτης είναι δανεικός στην Πάφο από την ομάδα της Λευκωσίας. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεση του κ.Luka Elsner.

Ακολούθως, μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια, οι ποδοσφαιριστές μας θα πάρουν άδεια από τις 22 Δεκεμβρίου μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου για τα Χριστούγεννα.

Στις 26 Δεκεμβρίου οι παίκτες μας θα επανέλθουν στις προπονήσεις ενώ στις 28 Δεκεμβρίου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 28/12/2017 στις 11.00 το πρωί στο Κοινοτικό Στάδιο Πολεμιδιών.

Στο φιλικό αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνουν κάποια δοκιμαστικά παικτών και να πάρουν χρόνο συμμετοχής τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Ο αντίπαλος:

Η Ομόνοια Λευκωσίας βρίσκεται στην 8η βαθμολογική θέση με επίσης 20 βαθμούς . Στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση της η Ομόνοια ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι με σκορ 2-2. Να σημειώσουμε επίσης την πρόσφατη πρόσληψη του 42χρονου Βούλγαρου προπονητή, Ιβάιλο Πέτεφ ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες ηγείται του τεχνικού επιτελείου της Ομόνοιας.

Προϊστορία:

Η ομάδα της Ομόνοιας Λευκωσίας υπερτερεί με μεγάλη διαφορά στις αναμετρήσεις απέναντι στην ομάδα της Πάφου, αφού η ομάδα μας απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας μετράει 17 ήττες και 6 ισοπαλίες. Μόλις 2 νίκες έχει η ομάδα μας, η τελευταία στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος στο Στάδιο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’. Στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Γ.Σ.Π για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας 2015-16 η ομάδα της Πάφου γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 6-0.

Ο διαιτητής του αγώνα και οι βοηθοί του:

Διαιτητής :

Α’ Βοηθός Διαιτητής :

Β’ Βοηθός Διαιτητής :

4ος Διαιτητής :

Παρατηρητής Διαιτησίας :

Πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

ΤΕΤΑΡΤΗ, 20.12.2017

17:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας

18:00 ΑΕΛ – ΑΕΚ

19:00 ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΕΛ

ΠΕΜΠΤΗ, 21.12.2017

17:00 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς

18:00 ΑΡΗΣ – ΑΛΚΗ Ορόκλινης

19:00 ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΑΠΟΛΛΩΝ

19:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΦΟΣ FC»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top