LIFESTYLE

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Ο Κύπριος χοροδιδάσκαλος των House of Drama έκανε μόδα τα μαθήματα χορού σε ψηλά τακούνια

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Ο Κύπριος χοροδιδάσκαλος των House of Drama έκανε μόδα τα μαθήματα χορού σε ψηλά τακούνια

Ο Μάριος Μιλτιάδους που πέρασε στον τελικό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» με την ομάδα των ερασιτεχνών χορευτών House of Drama φρόντισε να εισαγάγει στον χορο τα ψηλοτάκουνα.

Ο χορογράφος από την Κύπρο, Μάριος Μιλτιάδους, είναι ο άνθρωπος που έκανε μόδα στη Θεσσαλονίκη τον χορό με ψηλά τακούνια.

Σύμφωνα με την συνέντευξη που έδωσε στο People Greece, η πρώτη του επαφή με το αγαπημένο «φετίχ» ως επί το πλείστον των γυναικών έγινε όταν ήταν αρκετά μικρός.

 

«Ήμουν σχεδόν 5 χρόνων, όταν, καθώς έπαιζα με τα αυτοκινητάκια μου και τα ψεύτικα πιστόλια μου, βρέθηκα ξαφνικά πάνω στα τακούνια της μητέρας μου. Ο θόρυβος που έκαναν όταν τα φορούσα και έτρεχα ανέμελα μέσα στο σπίτι ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ και γι’ αυτό μάλλον μου προκάλεσαν το ενδιαφέρον» θυμάται, ισορροπώντας παράλληλα με μεγάλη άνεση πάνω στα τακούνια του.»

 

Θα περάσουν σχεδόν είκοσι χρόνια μέχρι ο Μάριος να ανέβει και πάλι σε τακούνια, αλλά πολύ νωρίτερα θα ανακαλύψει την αγάπη του για το χορό. «Ήμουν στην τετάρτη δημοτικού όταν οι γονείς μου με “έγραψαν” στο καράτε, ενώ τους ζητούσα να με πάνε στο μπαλέτο. Κάπου εδώ να συμπληρώσω πως, όταν έβλεπα στην τηλεόραση Spice Girls και Britney Spears, μιμούμουν τις χορογραφίες από τα βιντεοκλίπ τους. Αντί, λοιπόν, να δίνω κλωτσιές στο καράτε, εγώ έκανα χορογραφίες. Τους ενημέρωσαν από τη σχολή ότι δεν κάνω γι’ αυτό το άθλημα, σχεδόν με έδιωξαν. Η γιαγιά μου δεν άντεχε να με βλέπει να στενοχωριέμαι και με πήγε εκείνη στο μπαλέτο κρυφά».

 Οι γονείς του το έμαθαν στην πρώτη του παράσταση. Ήταν Χριστούγεννα και έπρεπε να του αγοράσουν στολή – ήταν το αγγελάκι. Στην πρώτη του παράσταση, πάντως, ήταν εκεί και τον χειροκρότησαν όρθιοι και περήφανοι.

 

Το μπαλέτο θα δώσει τη θέση του στην τζαζ, μέχρι που θα έρθει η ώρα να μετακομίσει από την Κύπρο στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Τα φοιτητικά χρόνια θα κυλήσουν όμορφα, όμως κι εκεί θα κυνηγήσει τη μεγάλη του αγάπη. Μετά από δοκιμαστικό σε σχολή χορού, θα του δοθεί η ευκαιρία να διδάξει για πρώτη φορά. Ήταν 25 ετών και καθηγητής σε σχολή χορού, όταν του ζητήθηκε να χορογραφήσει μια παράσταση στην οποία τα κοστούμια είχαν πολύ ψηλά τακούνια. «Τους ζήτησα στην πρώτη πρόβα να φέρουν όλες από ένα ζευγάρι γόβες. Από περιέργεια, θέλησα να δω πόσο δύσκολο ήταν γι’ αυτές να χορέψουν με αυτό τον τρόπο. Είδα πως τα κορίτσια πήραν περισσότερο θάρρος όταν φόρεσα τα τακούνια και τους έδειξα τη χορογραφία πάνω σε αυτά, οπότε στις επόμενες πρόβες είχα κι εγώ μαζί το δικό μου ζευγάρι».

 

Μετά την παράσταση, αρκετά κορίτσια που την παρακολούθησαν τον ρώτησαν αν κάνει μαθήματα με… ψηλά τακούνια!.

Όπως περίγραψε: «Υπήρχε τόση ζήτηση που το σκεφτήκαμε με την καλή μου φίλη και ιδιοκτήτρια της σχολής Pro Dancers Studio, Κλαίρη Καραπιδάκη, και χωρίς χάσιμο χρόνου δημιουργήσαμε το τμήμα που λέγεται High Heels. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το έδειξαν από την πρώτη στιγμή μεγάλα πρακτορεία μοντέλων, που μου ζητούσαν να εκπαιδεύσω τα κορίτσια και να τα μάθω να περπατάνε σε ψηλά τακούνια. Έπειτα, μπήκαν στη ζωή μου και τα ιδιαίτερα μαθήματα! Μητέρες φέρνουν τις κόρες τους για να μάθουν να περπατάνε σε ψηλοτάκουνα, κόρες φέρνουν τις μητέρες τους, μια γλυκιά τρέλα».

 

Ο Μάριος Μιλτιάδους μαζί με την ομάδα  «House of Drama» πέρασαν στον τελικό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και ο Κύπριος χοροδιδάσκαλος ζητά την στήριξη του κόσμου μέσω των social media.

 «Έρχεται ο μεγάλος τελικός του Ελλάδα ΕΧΕΙΣ Ταλέντο αύριο Πέμπτη 17/12 στις 21:00 στο ΣΚΑΪ!!!

Η ανάδειξη του μεγάλου νικητή είναι στο χέρι του κοινού!!

Στηρίξετε με τη ψήφο σας για άλλη μια φορά το The HOUSE of DRAMA για να τερματίσουν ΠΡΏΤΟΙ σε αυτόν τον αγώνα ταλέντων!!!!

Marios Miltiadou Bimboy οτι και να γίνει αύριο σε ευχαριστούμε για το υπέροχο ταξίδι που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια και το "σπίτι" που έχεις φτιάξει το οποίο μας έχει υποδεχτεί με αγάπη!!!!

Σ'αγαπάωωωωωωω!!!

Πάμε Dramaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top