ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Παραμένουν ψηλές οι θερμοκρασίες – Έρχεται ‘χειμώνας’

ΚΑΙΡΟΣ: Παραμένουν ψηλές οι θερμοκρασίες – Έρχεται ‘χειμώνας’

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα δυνατό κατά διαστήματα να παρατηρείται αραιή σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 19 στα ανατολικά, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος ενώ αργότερα δεν αποκλείεται τοπικά να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ασθενείς και στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις με μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή αναμένονται τοπικά βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, ενώ σε κάποιες ορεινές περιοχές πιθανό να σημειωθεί χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top