ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην τελευταία του κατοικία ο άτυχος Δημήτρης Δημητρίου- Έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην τελευταία του κατοικία ο άτυχος Δημήτρης Δημητρίου- Έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το Σάββατο 23/12, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία ο άτυχος υπάλληλος της CYTA, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Πέμπτη 21/12 μετά από εργατικό ατύχημα.

Η κηδεία του 51χρονου άντρα, πραγματοποιείται από τον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής στο χωριό Επισκοπή στη Λεμεσό, η ώρα 13:00 του Σαββάτου 23/12.

Η οικογένεια, επιθυμεί όπως αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για την ανέγερση του ιερού ναού Επισκοπής.

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία  γύρω στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης 21/12, ενώ ο άτυχος Δημητρίου, υπάλληλος της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, βρισκόταν για εργασία στην περιοχή Κάμπου Ακρωτηρίου, έδαφος Βρετανικών Βάσεων στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος από πάσσαλο στον οποίο βρισκόταν με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Απεβίωσε 51χρονος υπάλληλος της CYTA μετά από εργατικό ατύχημα

 Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους τα αίτια του θανάτου του άτυχου Δημητρίου ήταν «ο πολυτραυματισμός του συνέπεια πτώσης εξ' ύψους». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top