ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Δεν έφερε ζώνη o 44χρονος οδηγός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Δεν έφερε ζώνη o 44χρονος οδηγός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαύρα Χριστούγεννα για οικογένεια από την επαρχία Λευκωσίας…

Ο 40άρης οδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο του ΟΣΕΛ, στον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λάρνακας (με κατεύθυνση προς Δάλι), έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με τα πρώτα συμπεράσματα, αν έφερε ζώνη ασφαλείας, ίσως αυτή τη στιγμή να μην κάναμε λόγο για θανατηφόρο. Ο αερόσακος ενεργοποιήθηκε, ωστόσο, όπως πολλές φορές τονίζεται από μέλη της Τροχαίας, από μόνος του δεν αρκεί για να σώσει ζωές και η ζώνη ασφαλείας είναι απαραίτητη. Βέβαια, να τονίσουμε πως φως για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου, θα ρίξουν οι εξετάσεις της Τροχαίας.

Στο σημείο είχαν σπεύσει από την πρώτη στιγμή ασθενοφόρα, περιπολικά και όχημα της πυροσβεστικής που απεγκλώβισε τον θανόντα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε μερικές εκατοντάδες μέτρα από τα γραφεία του ThemaOnline γύρω στις 17:40 και η συντακτική μας ομάδα γνώριζε από την πρώτη στιγμή πως επρόκειτο για θανατηφόρο.

Ωστόσο, σεβόμενοι τους οικείους του θύματος και το έργο της Αστυνομίας, επικοινωνήσαμε αμέσως με το γραφείο Τύπου του αστυνομικού σώματος και τους ενημερώσαμε ότι δεν πρόκειται να μεταδώσουμε την πληροφορία.

 

Μάλιστα, βρισκόμασταν διαρκώς σε συνεννόηση με την Αστυνομία για να μην προκαλέσουμε άθελά μας ανθρώπινο πόνο. Επιπλέον, οι φωτογραφίες που δημοσιοποιήσαμε φροντίσαμε να μην είναι αποκαλυπτικές.

Εκ των πραγμάτων, μεταδίδουμε κι εμείς την δυσάρεστη είδηση από τη στιγμή που η πληροφορία ήδη δημοσιοποιήθηκε.

Φ.Μ.

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ – Χ. ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ: «Είχαν τυφλωθεί από το αέριο του αερόσακου»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top