ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χριστούγεννα, αλλά το σύνθημα είναι ένα για την επιστροφή στη δράση

Χριστούγεννα, αλλά το σύνθημα είναι ένα για την επιστροφή στη δράση

Μπορεί αυτές τις μέρες να μην υπάρχει δράση, όλες οι ομάδες να είναι σε εορταστικό κλίμα, ελέω Χριστουγέννων, όπως και ο Απόλλωνας, αλλά η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας, κακά τα ψέματα, έχει στραμμένη την προσοχή της και στο επόμενο παιχνίδι των κυανολεύκων.

Με το «καλημέρα» της νέας χρονιάς, 2018, την Τετάρτη (03-01) ο Απόλλωνας ως τυπικά γηπεδούχους θα αναμετρηθεί με τη συμπολίτιδα ΑΕΛ στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Είναι το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων για τον Απόλλωνα μέσα σε ένα δύσκολο μήνα, με βεβαρημένο πρόγραμμα, με αρκετά παιχνίδια, και όλοι θέλουν να ξεκινήσει ιδανικά η νέα χρονιά, 2018.

Για να συμβεί αυτό, όμως, και με τη φόρα που έχει πάρει ο Απόλλωνας εδώ και αγωνιστικές, άπαντες, διοίκηση Νίκου Κίρζη, ομάδα Σωφρόνη Αυγουστή, θέλουν και αναμένουν κάτι από τον κόσμο της ομάδας.

Τίποτα άλλο από το να εξαντλήσει όσα εισιτήρια διατεθούν για τη δυτική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου για το πρώτο ντέρμπι της νέας χρονιάς, 2018.  Απέναντι στη συμπολίτιδα ΑΕΛ, υπολογίζονται αρκετά στον Απόλλωνα στην παρουσία του κόσμου της ομάδας, να δημιουργήσει τέτοια ατμόσφαιρα που θα «ντοπάρει» και άλλο τους παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή ως προς τον δρόμο μίας σπουδαίας νέας νίκης στην ανηφόρα που ήδη έχει πάρει στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top