ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βρήκαν τον «μπελά» τους με τον διαχειριστή – Ούτε ρούχα στα μπαλκόνια

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βρήκαν τον «μπελά» τους με τον διαχειριστή – Ούτε ρούχα στα μπαλκόνια

Μεγάλο «μπελά» φαίνεται να αντιμετωπίζουν ένοικοι πολυκατοικίας στο κέντρο της Λευκωσίας, με τον διαχειριστή της, μεταξύ άλλων να μην επιτρέπει ούτε το άπλωμα των ρούχων στα μπαλκόνια, ενώ καλωσόρισε νέο ιδιοκτήτη με περισσότερες από 100 επιστολές.

Σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», αναφέρει ότι ο διαχειριστής της συγκεκριμένης πολυκατοικίας, “καλωσόρισε” τον νέο ιδιοκτήτη ισόγειου καταστήματος με 103 επιστολές σε διάστημα έξι μηνών.

Εδώ και ένα χρόνο, σύμφωνα με τον «Φ», ο νέος ιδιοκτήτης προσπαθεί να μπει στο υποστατικό του για να το ανακαινίσει και να το λειτουργήσει ως λογιστικό γραφείο, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο κατέστη αδύνατο, λόγω των αντιδράσεων του διαχειριστή.

Χαρακτηριστικό, είναι το γεγονός ότι όταν ο αγοραστής του καταστήματος πήγε την πρώτη φορά να ανοίξει την πόρτα, βρήκε όχημα να ακουμπά στην πόρτα του, αφού όπως του είπαν αργότερα, εκεί ήταν χώρος στάθμευσης.

Με νομική διαδικασία προειδοποίησε τους ενοίκους ο διαχειριστής, για να μην τοποθετούν τη φιάλη υγραερίου στα μπαλκόνι, παρόλο που σύμφωνα με ένοικο, η Πυροσβεστική τους είπε ότι η φιάλη δεν πρέπει να βρίσκεται σε κλειστό, αλλά ανοικτό χώρο.

Ανάμεσα στα άλλα προβλήματα που φαίνεται να προκαλεί ο διαχειριστής, σύμφωνα με τον «Φ», είναι και το άπλωμα των ρούχων σε μπαλκόνι, ενώ στα μέτρα ασφάλειας που αποφάσισε ήταν η τοποθέτηση καμερών, ακόμα και μέσα στον ανελκυστήρα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Viral το «εκατοστάρι» του πάτερ Ηρακλείδιου στο Παραλίμνι – Έτσι έφερε το μήνυμα της πρώτης Ανάστασης – Δείτε βίντεο



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top