ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καίγεται» για αυτά ο Μπαλταζάρ!

«Καίγεται» για αυτά ο Μπαλταζάρ!

Σε λίγες μέρες μπαίνουμε στη μεταγραφικη περίοδο του Ιανουαρίου και η ΑΕΛ είναι από τις ομάδες που έχουν άμεση ανάγκη από ενίσχυση.

Ρεπορτάζ: Σάββας Νεοκλέους

Επιμέλεια: Γιώργος Λεωνίδου

Μετά τις αποχωρήσεις Λεόνσο, Ρεζέντε και Τζούνιορ (ακόμη να βρεθεί η χρυσή τομή για την λύση του συμβολαίου του) τα πόδια του Μπρούνο Μπαλταζάρ έχουν μπει «σε ένα παπούτσι» καθώς το βεβαρημένο πρόγραμμα του Ιανουαρίου απαιτεί ένα γεμάτο ρόστερ με αρκετές λύσεις. Μετά και τον αποκλεισμό σοκ από το κύπελλο η μόνη διέξοδος της ΑΕΛ για να βγει Ευρώπη είναι το πρωτάθλημα και οφείλει να ενισχυθεί το συντομότερο δυνατό.

Η ομάδα έχει ανάγκη από επιθετικό καθώς δεν μπορεί «ένα χελιδόνι» (Αρουαμπαρένα) να φέρει την άνοιξη. Με τις συχνές αλλαγές που κάνει στα φτερά της επίθεσης ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει ότι δεν εμπιστεύεται και πολύ τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε αυτή τη θέση και έτσι θα ενισχυθεί και εκεί την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Εκεί που φάνηκε πως η ΑΕΛ θα κάνει κίνηση για δεκάρι, μιας και ασθενεί σε αυτή τη θέση, ναυάγησε η περίπτωση του Σάντσες και τώρα είναι στο ψάξιμο και για επιτελικό μέσο.

Ο Ιανουάριος έρχεται και μένει να δούμε ποιες κινήσεις θα γίνουν και ποιοι παίχτες θα ενισχύσουν το ρόστερ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top