ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΒΟΜΒΑ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Στο ΤΑΕ διάφορα πρόσωπα – Ολοκληρώθηκε η κατάθεση

ΒΟΜΒΑ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Στο ΤΑΕ διάφορα πρόσωπα –  Ολοκληρώθηκε η κατάθεση

Εντατικές είναι οι έρευνες του ΤΑΕ Πάφου για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού που εξερράγη ανήμερα των Χριστούγεννων στο όχημα της μητέρας του Φαίδωνα Φαίδωνος.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα 

Νεότερες πληροφορίες μας, αναφέρουν πως ήδη από την Δευτέρα (25/12) πέρασαν για κατάθεση από το ΤΑΕ Πάφου συγκεκριμένα πρόσωπα.

Για την ώρα δεν έχει γίνει οποιαδήποτε σύλληψη, ενώ και την Τρίτη 26/12 αναμένεται να προσαχθούν για ανάκριση άλλα πρόσωπα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος ολοκλήρωσε την κατάθεσή του στους ανακριτές του ΤΑΕ και κατέγράφησαν όσα ανέφερε προφορικά αλλά και όσα δήλωσε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Ιωάννου το περιεχόμενο της κατάθεσης του Δημάρχου Πάφου θα διερευνηθεί υπεύθυνα και με κάθε σοβαρότητα από την ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Πάφου.

Να σημειώσουμε πως ο ίδιος σε δηλώσεις του έστρεψε τα βλέμματα σε διάφορα μέτωπα όπως το κύκλωμα των ναρκωτικών, το κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας, τον ηλεκτρονικό τζόγο και την διαφθορά στο ποδόσφαιρο.

Άξιο πάντως αναφοράς είναι και το γεγονός ότι αναφέρθηκε σε μεγαλοεπιχειρηματία, ισχυριζόμενος πως ο τελευταίος παρενέβη στο τμήμα πολεοδομίας και στο Φόρο για να έχει οφέλη εκατομμυρίων ευρώ.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως την περίπτωση του εν λόγου προσώπου, διαχειρίζεται το ΤΑΕ Αρχηγείου.

Τέλος, αναμένεται να παραληφθούν και να ερευνηθούν τα κλειστά κυκλώματα της περιοχής έτσι ώστε να δώσουν φως στην όλη υπόθεση.

Θυμίζουμε πως η έκρηξη σημειώθηκε στο όχημα της 66χρονης μητέρας του Δημάρχου στις 04:05 τα ξημερώματα, ανήμερα των Χριστουγέννων.  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top