ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχουν και αυτοί λόγο για τον παικταρά! Σημαντική θα ‘ναι η… αντίδραση

Έχουν και αυτοί λόγο για τον παικταρά! Σημαντική θα ‘ναι η… αντίδραση

Από το πρωί πέφτουν σαν «βροχή» τα δημοσιεύματα που φέρουν τον παίκτη του Απόλλωνα, Νίκολα Μαρτίνεζ, να είναι στο στόχαστρο της Φιλαδέλφια Γιούνιον (Philadelphia Union), από Ελλάδα κυρίως, και να αναδημοσιεύονται εδώ στην Κύπρο.

Διαβάστε:

Θέλουν στην Αμερική τον Μαρτίνες…

Εντούτοις, αυτό που πρέπει να προσεχτεί, είναι ότι ο Μαρτίνες είναι δανεικός στον Απόλλωνα, από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.  Επίσης, ο Μαρτίνες, από τα 14 μέχρι στιγμής παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε ο Απόλλωνας στην τρέχουσα σεζόν, συμμετείχε στα 11 από 7 σημειώνοντας μάλιστα 4 τέρματα και έχοντας και σημαντική προσφορά.

Άρα, είναι ένα βασικό κομμάτι του Απόλλωνα ως προς τον στόχο που έχει η Λεμεσιανή ομάδα για διάκριση, κατάκτηση των τίτλων, δη του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς σίγουρα θα έχει λόγο, τον τελευταίον, ως προς τον παίκτη, μιας και εκεί ανήκει.  Παρόλα αυτά, ο Απόλλωνας έχει και αυτός λόγος και είναι σημαντικό το ποια θα είναι η στάση, ή η αντίδραση του, στα περί όλων αυτών που γράφονται και λέγονται ότι η ομάδα του MLS ενδιαφέρεται για αυτόν.

Ας μην ξεχνάμε, ότι από τη στιγμή που ήδη η διοίκηση Νίκου Κίρζη κάνει και κινήσεις για τα επόμενα χρόνια, ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Σωφρόνη Αυγουστή, ανανεώσεις και επεκτάσεις συμβολαίων με παίκτες για να διατηρήσει ένα βασικό κορμό, καθώς το ότι ο Μαρτίνεζ είναι μία ιδανική επιλογή για το ρόλο του επιτελικού μέσου, πέρα από αυτή του «μάγου», Ντα Σίλβα, τότε ουδείς αποκλείει το τι θα πει και θα πράξει το κορυφαίο διοικητικό στέλεχος των «κυανολεύκων».  Κατά το πόσο, δηλαδή, θα θελήσει να κινηθεί για Μαρτίνες, να παραμένει στη δύναμη της ομάδας, μιας και έχει δείξει ότι έχει μπει για τα καλά στο «πετσί» του Απόλλωνα ο παίκτης, παρά να ψάχνει στην αγορά, στο μεταγραφικό παζάρι, για άλλη επιλογή, άγνωστη πιθανότητα για το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταγραφική περίοδος στο MLS ανοίγει στις 14 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται 08 Μαϊου.  Μέχρι τότε πολλά μπορούν να γίνουν και να προκύψουν…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top