ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα σε σχέση με το τριπλό φονικό – 'Μας λείπετε… τη θέση σας στο τραπέζι δεν θα την ξαναγεμίσει κανείς' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα σε σχέση με το τριπλό φονικό – 'Μας λείπετε… τη θέση σας στο τραπέζι δεν θα την ξαναγεμίσει κανείς' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πέρασαν δυο χρόνια από τότε που τα δυο αδέλφια δολοφονήθηκαν εκεινο το μοιραίο βράδυ της 24ης Νοεμβρίου του 2015. Από εκείνο το βράδυ οι πληγές που προκάλεσαν η θλίψη και ο πόνος για την οικογένεια Ντορζή, παραμένουν ακόμη ανοικτές.

Ένα μικρό αγοράκι, ο γιος του Παράσχου, είναι αυτός που σκορπά χάρες και χαμογέλα στο σπιτικό τους, όμως κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα δυο παλικάρια τους.

Γιορτές, μέρες γεμάτες χαρά, μέρες γεμάτες από αγάπη. Το κενό όμως τεράστιο , οι καρέκλες του Κωσταντίνου και του Παράσχου άδειες, όσα Χριστούγεννα και όσες γιορτές και να περάσουν.

Ο μικρότερος αδελφός της οικογένειας σε μια  «κατάθεση» ψυχής, περιγράφει το μεγάλο κενό της απώλειας, λέγοντας τους πόσο πολύ τους αγαπά.

Η απώλεια μεγάλη με τις γιορτινές ημέρες να γίνεται ακόμη πιο αισθητή η απουσία των προσώπων που αγαπάμε.

Ο Γιάννης Ντορζής μέσα σε μια ανάρτηση περιγράφει τα συναισθήματα του λέγοντας στα αδέλφια του καλές γιορτές..

«Σήμερα είναι μέρα αγάπης! Είναι Χριστούγεννα! Τα Χριστούγεννα για πολλούς είναι οι πιο ωραίες μέρες του χρόνου και όχι άδικα. Παντού υπάρχουν στολισμένα σπίτια, στολισμένοι δρόμοι, ο κόσμος αγοράζει τα δώρα του, κάνουν ετοιμασίες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όλοι σφύζουν από ζωή και χαρά!

Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που θες να την περάσεις και έχεις την ανάγκη να είσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Θέλω να πω, όσοι έφυγαν από την ζωή και δεν είναι πλέον κοντά μας αυτά τα Χριστούγεννα ένα μεγάλο "ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΤΕ".

Η απουσία σας έρχεται να μου χτυπήσει και αυτά τα Χριστούγεννα την πόρτα και να μου υπενθυμίσει πως εσείς δεν είστε πλέον κοντά μας, εδώ! Και τότε ένα δάκρυ κυλάει στα μάτια, μια νοσταλγία με περιτριγυρίζει γύρω μου γιατί πριν δυο χρόνια και λίγους μήνες μοιραζόμουν την χαρά με αυτά τα δύο άτομα "ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ".

Η θέση σας στο τραπέζι είναι κενή και δεν θα την ξαναγεμίσει "ΚΑΝΕΙΣ" γιατί ένας παρανοϊκός, ένας "ΦΟΝΙΑΣ" το στέρησε από την οικογένεια σας και εσάς τους ίδιους.

Τα χαμόγελα σας θα λείπουν από το σπίτι μας, στις αστείες φωτογραφίες μας.

Όσος καιρός και αν περάσει αυτές η αναμνήσεις θα είναι χαραγμένες καλά στην μνήμη μου και στην καρδία μου!

Αυτές η μέρες έρχονται στο μυαλό μου σαν αιφνιδιασμός και μου υπενθυμίζουν με τον πιο σκληρό τρόπο πως αυτή η θέση στο τραπέζι θα μείνει άδεια, μα όσα Χριστούγεννα κι αν περάσουν.

Δεν ξέρω γιατί αυτές τις μέρες νιώθω πάντα μια νοσταλγία, δεν μπορώ να το εκφράσω. Ίσως να φταίει το στόλισμα τον δέντρο η χαρά τον Χριστουγέννων, το τραπέζι που θα καθίσει όλοι η οικογένεια, είναι μάλλον γιατί δεν μπορείς να νιώσεις το ίδιο όπως πριν δυο χρόνια.

Μετά έρχεται η αλλαγή του χρόνου και εγώ νιώθω πάλι την νοσταλγία να με πνίγει, που ακόμη ένας χρόνος περνάει χωρίς εσάς που αγαπούσα και αγαπάω ακόμη!

Θέλω να κλάψω αλλά λέω στον εαυτό μου "ΟΧΙ". Του λέω παρά μονό να γελάει! Γέλα για τις πιο υπέροχες αναμνήσεις, τα γέλια, τις όμορφες στιγμές και  μέρες που περνούσες! Ακόμη εαυτέ μου γέλα για όλα τα χρόνια πολλά που χρωστάς στα αδέλφια σου, ακόμη κι αν έχουν φύγει από αυτόν τον κόσμο.

Τίποτα πια δεν είναι το ίδιο από την στιγμή που φύγατε από κοντά μας.

Πάντα, μα πάντα όμως θα σας θυμάμαι αυτές τις μέρες γιατί η αγάπη μου για εσάς δεν τελειώνει "ΠΟΤΕ", ακόμη κι αν ταξιδέψατε σε ένα ταξίδι χωρίς γυρισμό. Η αγάπη μου για εσάς θα είναι πάντα μέσα μου!

Σας αγαπάω πολύ και μου λείπετε αδέλφια μου! Δεν σας ξεχνάω ποτέ, είστε το πιο δυνατό κομμάτι της ζωής μου!!!

Χρόνια πολλά όπου κι αν είστε...»

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top