ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μήνυμα Καραπατάκη στο πάρτυ των οργανωμένων (video)

Το μήνυμα Καραπατάκη στο πάρτυ των οργανωμένων (video)

Οι φίλοι της ΑΕΚ διοργάνωσαν κι αυτοί με την σειρά τους το δικό τους Χριστουγεννιάτικο πάρτι, σε γνωστό μαγαζί της επάρχιας Λάρνακας.

Από το «κιτρινοπράσινο» γλέντι δεν έλειψε φυσικά η ζωντανή μουσική, ενώ οι οπαδοί του Λαρνακιώτικου συλλόγου φρόντισαν να «ντύσουν» την βραδιά και με κάποια δικά του συνθήματα, τα οποία φώναξαν κατά διαστήματα στον χώρο όπου έγινε η εκδήλωση.

Την παρουσία τους έδωσαν φυσικά και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης αλλά και ο Εκπρόσωπος Τύπου των «κιτρινοπρασίνων», Κυριάκος Δημητρίου, μάλιστα ο πρόεδρος του συλλόγου της Λάρνακας πήρε τον λόγο στο πάρτι και μίλησε στους οπαδούς της ομάδας του.

Δείτε τι δήλωσε:

«Η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική για τους στόχους της ομάδας. Θέλουμε να είσαστε δίπλα μας. Έχουμε διαφωνίες πολλές φορές αλλά η συνεργασία μας είναι πολύ καλή ιδίως τον τελευταίο χρόνο. Πάρα πάρα πολύ καλή. Έχουμε εξαιρετική συνεργασία και μακάρι να συνεχίσετε έτσι. Ιδίως στις δύσκολες στιγμές. Πρέπει να ξέρετε ότι στις δύσκολες στιγμές, όπως εσάς δεν σας αρέσει να χάνετε, ούτε και σε μας. Εμάς η θέση μας είναι πιο δύσκολη γιατί πρέπει να βρούμε και να λύσουμε το πρόβλημα. Πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί προσπαθούμε πάντα για το καλό της ομάδας».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top