ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το νέο σοκ με τον Καρλάο και οι λύσεις εκ των έσσω…

Το νέο σοκ με τον Καρλάο και οι λύσεις εκ των έσσω…

Ο τραυματισμός του Καρλάο ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για 2 και πλέον μήνες έφερε εκ νέου τον προβληματισμό στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ αφού ένας ακόμα παίκτης της αμυντικής του γραμμής τίθεται εκτός πλάνων για αρκετό διάστημα.

Ο Γιώργος Δώνης εκεί που κάλυψε το κενό του Ρουέδα με τον Πολυάκοφ ήρθε ο τραυματισμός του Καρλάο να του δημιουργήσει επιπλέον πονοκέφαλο αφού θα πρέπει να αναπροσαρμόζει εκ νέου τα πλάνα του.

Έχοντας ήδη εκτός πλάνων έστω και κάποιους προσωρινά Μιλάνοφ, Ιωάννου, Ρουέδα οι επιλογές του σαφώς και μειώνονται ωστόσο δεν τίθεται θέμα αλλαγής του πλάνου ενίσχυσης.

Αυτό γιατί ο Νικόλας Ιωάννου θα μπει σιγά σιγά σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και θα ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για την επάνοδο του ενώ υπάρχουν οι λύσεις των Πολυάκοφ, Βούρου Μερκή για το κέντρο της άμυνας με το Μοράις όποτε χρειαστεί θα μπορεί να δώσει βοήθειες.

Η ενίσχυση…

Ο Μιλάνοφ ουσιαστικά θα καθορίσει το πλάνο ενίσχυσης στο δεξί άκρο της άμυνας ανάλογα με την αποθεραπεία του, ενώ ο Βάτερμαν κρατά ανοικτή την πόρτα ενίσχυσης στο άκρο της επίθεσης.

Εάν τελικά ο Μιλάνοφ δηλώσει παρόν τότε ο ΑΠΟΕΛ θα ψάξει για παίκτη στην μεσαία γραμμή εκτός και αν κρίνει ο Γιώργος Δώνης πως επιθυμεί να αποκτήσει ένα ακόμα ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας σενάριο που φαντάζει απομακρυσμένο.

Δύσκολα φεύγει ο Φαρίας…

Ουσιαστικά ο Καρλάο «σώζει» τον Φαρίας από ενδεχόμενη αποχώρηση του. Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου ενδεχομένως να φέρει τον Νούνο Μοράις στο κέντρο της άμυνα για να δώσει λύσεις με αποτέλεσμα να χρειαστεί σε κάποιους ο αγώνες ο Φαρίας να κληθεί να καλύψει το κενό αφού είναι ο μοναδικός παίκτης που υπάρχει στο ρόστερ που είναι καθαρόαιμος ανασταλτικός μέσος.

Για τις υπόλοιπες αποχωρήσεις εάν τελικά υπάρξουν θα διαφανούν αρχές Ιανουαρίου όταν θα υπάρξουν οριστικές αποφάσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top