ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… Γαλλικό «κανόνι» της ΑΕΚ ανάμεσα στους καλύτερους! (photo)

Το… Γαλλικό «κανόνι» της ΑΕΚ ανάμεσα στους καλύτερους! (photo)

H έγκυρη Γαλλική ιστοσελίδα  L’ÉQUIPE, ετοίμασε ένα εκτενές αφιέρωμα για τους Γάλλους που αγωνίζονται στο εξωτερικό και ανάμεσα σε αυτούς συμπεριέλαβε και τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Φλοριάν Τολεμές.

Οι Γάλλοι μάλιστα ετοίμασαν και μια σχετική 11άδα με τους καλύτερους Γάλλους ποδοσφαιριστές που «κλωτσάνε» το τόπι εκτός Γαλλίας και σε αυτή φιγουράρει και ο ποδοσφαιριστής της Λαρνακιώτικης ομάδας.

Το πως προέκυψε φυσικά το αφιέρωμα… φυσικά με τα όσα πέτυχαν στα πρωταθλήματα τους, οι εν λόγω ποδοσφαιριστές.

Ο 31χρόνος επιθετικός της ΑΕΚ, στο πρώτο μισό της σεζόν 2017/18 κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και με τα γκολ που πέτυχε φιγουράρει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στην Κύπρο και δικαιωματικά επιλέχθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα με τους 11 Γάλλους ποδοσφαιριστές του εξωτερικού.

Δείτε τι αναφέρει και το δημοσίευμα της  L’ÉQUIPE:

”Ο Γάλλος επιθετικός που έχει τα καλύτερα στατιστικά στοιχεία για την έναρξη της σεζόν 2017/2018, είναι αυτός. Με την ΑΕΚ Λάρνακας o Φλοριάν Τολεμές.  Η ομάδα του βρίσκεται στη πρώτη θέση. Πέτυχε 15 γκολ σε ισάριθμους αγώνες και είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Μια εντυπωσιακή αναλογία που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει την επιστροφή τον Ιανουάριο”

Δείτε τον σχετικό πίνακα:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/5) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά την έξοδο της Αλάμπρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top