ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έσωσε την… εφτάψυχη «Βέκια Σινιόρα» ο Ντιμπάλα! (video)

Έσωσε την… εφτάψυχη «Βέκια Σινιόρα» ο Ντιμπάλα! (video)

Η Γιουβέντους έβλεπε την… γκέλα να έρχεται στη Βερόνα, όμως με δύο γκολ του Ντιμπάλα η Μεγάλη Κυρία πήρε τη νίκη με 1-3 και παρέμεινε στο -1 από τη Νάπολι!

Η Γιουβέντους μετά τη νίκη της Νάπολι επί της Κροτόνε δεν είχε περιθώρια για απώλειες, αν και τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Βερόνα.

Ο Ματουιντί στο 6΄ άνοιξε το σκορ για τη Γιούβε με κοντινό πλασέ από τα αριστερά, αλλά αυτό δεν πήρε από κάτω τους παίκτες της Βερόνα.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1, αλλά στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 59΄ ο Κάσερες με τρομερό σουτ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

O χρόνος πίεζε την Γιουβέντους, όμως ο Ντιμπάλα πήρε πάνω την κατάσταση και καθάρισε το ματς.

Αρχικά στο 72΄ με σουτ στη κίνηση, από το ύψος του πέναλτι, έδωσε το προβάδισμα στην «Κυρία», ενώ πέντε λεπτά αργότερα χόρεψε την άμυνα της Βερόνα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-3.

Έτσι η Γιούβε μετά από 19 αγωνιστικές βρίσκεται στους 47 βαθμούς, έναν πίσω από την κορυφή όπου βρίσκεται η Νάπολι. Στους 41 ακολουθεί η Ίντερ.

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top