ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έτοιμος ο Δήμος να υποδεχθεί το 2018 - Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έτοιμος ο Δήμος να υποδεχθεί το 2018 - Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Τη νέα χρονιά, με τον καλύτερο τρόπο και αφού βοηθήσουν βέβαια και οι καιρικές συνθήκες, θα υποδεχθεί ο Δήμος Λεμεσού.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πιστός στο ραντεβού του ο Δήμος Λεμεσού θα υποδεχθεί την νέα χρονιά με την φαντασμαγορική του εκδήλωση στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου μπροστά από το Διοικητήριο της πόλης.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Υπεύθυνη Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου, Σκευή Αντωνιάδου η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από επταμελές μουσικό συγκρότημα της Γεωργίας Κόμπου.

Παράλληλα στο χώρο της πλατείας, θα προσφέρεται δωρεάν κρασί για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς ενώ χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης. Μαζί με τους παρευρισκόμενους και το Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος θα δώσει και την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την υποδοχή της νέας χρονιάς ενώ πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον ουρανό της πόλης.

Η γιορτινή εκδήλωση για την υποδοχή του νέου χρόνου αναμένεται να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top